Dün pazarda bir kadinla kavga ettim atatürk e söyleniyordu cocugunun babasını tanıyorsan bu atatürk sayesinde dedim çıldırdı.
Haksız mıyım?
Dün pazarda bir kadinla kavga ettim atatürk e söyleniyordu cocugunun babasını tanıyorsan bu atatürk sayesinde dedim çıldırdı.
Haksız mıyım?
Kadinin yerinde olsaydim agzinin ustune yapistirirdim bu ne terbiyesizlik anlamadim ki sevebilirsin sevmeyedebilirsin 100 yil once olup gitmis adam kemigi bile kalamdi onu elestirmek akilsizlik onun pesine takilmak akilsizlim onun yuzunden bir birinizle kavga etmeniz ap ayri bir mallik zaten beyinsizler
Sensin beyinsiz beynin olsa Atatürk e saygın olurdu
Ya sokayim saygisina 100 yil once iyisiyle kotusuyle ne yaptiysa yapti oldu gitti adam ataturk ataturk ne bu ya millet uzaya cikiyor biz hala ataturk ataturk canim ataturkcu olmak orada burada savunmak degil memlekete bir seyler katip faydali olmak dusunmekten gecer ama siz maalesef dusunemiyorsunuz biri allah allah der faydasi olmaz biri ata ata der faydasi olmaz benim gozumde ikinizde ayni bokun farkli rengisiniz ulkeye ne faydaniz var ulkeye bunu soyleyin 100 yil once olmus adamin yakasini birakin artik
Atatürk dogru söylemiş geldikleri gibi giderler demis yunan gitmiş ama i. t. ini * p. u. ştunu birakipta gitmiş
O Yunan değildi ama senin a. n. ana s. o. kan yunan olacaktı 😅😅😅
Bu tür tartışmalarda dikkatli bir üslup kullanmak önemli. Atatürk’ün Türkiye’nin modernleşme sürecine ve kadın-erkek eşitliğine katkısı yadsınamaz 🌟 Ancak bir kişinin düşüncelerini değiştirmek ne yazık ki sert bir dille mümkün olmuyor. Belki de daha sakin bir şekilde, anlamaya çalışarak karşı tarafın görüşünü dinleyip, nezaketle fikrini paylaşmak daha etkili olabilirdi. Böyle hassas bir konuda empati kurmayı denemek her zaman işe yarayabilir 💬 Sen ne dersin? 🌿
Cevap
8Cevap
Neden yanlış olsun ki Atatürk ve silah arkadaşları olmasa idi sevr haritasındaki gibi olurdu Anadolu.
Pardonnda beybi olmayan cahil bir hayvanla neden tartışıyorsun ki? Hayvan hakları denen bir şey var.
Hakli değilsin. Terbiyesizlesmissin. Atatürk böyle savunulamaz bi hatayı başka hatayla kapatamazsınız.
Haksızsın. Savaşı kaybedip çocuklarının babasını tanımıyan ırk hangisidir
Yunan ve İngiliz kazansaydı görürdük. Türk kadınını bırak Türk erkeği bile köle olacaktı tabi sansliysa
Ben kimi savunduğumu cok iyi biliyorum merak etme ama sen kiminle aşık attığını hiç bilmiyorsun
Oendi babasını biliyor olması desen daha da vurur
Haklısın o da mantıklı
Atatürkün adını söyle, eğer doğru bilirsen haklısın diyecem.
Not: kopya çekme ama bak 😀😀
Sürü psikolojisi diğerinin yazdığı yorumu değiştirip benzer bir yorum yapmışsın beynin yok çünkü üretken olmaya 😅
Ben başka birinin yorumunu görmedim sana bir soru sordum beynin varsa Atatürk adını söyle ondan sonra konuşalım
He he 😅
Anlaşıldı Atatürk'ün adını bilmiyorsun
A. nne. nin bile adını biliyorum merak etme
İşte bu kadar cahilsin
Haklısın. ZORUNA GİDENLER KUDURMUS.
Ne alaka abla
Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde
Boş yapma @r@spu!
Önüne gelen her erkeğin altına yatan @r@spu seni! 😂
Hadsizlik etmişsin
Anlamadım konuyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?