Kendisi ilk Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olacağını açıkladı. İdelojisi, Atatürkçülük ve Türk Milliyetçiği üzerine bir siyasi lider. Siz ne düşünüyorsunuz?
Milliyetçi Türkiye Partisi ( MTP ) Genel Başkanı Ahmet Yılmaz'ı Tanıyor Musunuz?
Yani ben cevap verme şekillerinizi felan benzetiyorum. İkimizinde profilinde anime var, ikiniz de geceleri aktifsiniz genelde, ikinizde yurt dışında yaşıyorsunuz. Bir de Asya site kurallarını iyi bilen, aktif bir kullanıcı olmasına rağmen halen Fenomen olamamış, moderatör de değil 🤔 bu da ilginç
Yurtdışında yaşadığını bilmiyordum açıkçası. Fenomen olmak istemediğini kendi yorumlarında yazmıştı. Moderatör olmak ister mi bilmiyorum. Profilimdeki anime değil, bir webtoon karakteri. Tembel Lady'den alınmış bir görüntü. Ben geceleri daha çok aktif olmakla birlikte, gündüzleri de burada takılabiliyorum. Cevap verme şekillerimizin bazı yorumlar hariç benzediğini düşünmüyorum. Benim geniş çaplı yaptığım siyasi yorumlar vardır. Türkçüyüm mesela. Benim bir sevdiğim var, onun yok.
Hımm sen de onun hakkında bayağı bilgi sahibisin. Sevdiği olmadığını felan biliyorsun. 🤔😄 Fenomen olmak istemediğini de biliyorsun, ben bilmiyordum. Neyse ya hayırlısı olsun, ben benzettim biraz.
Her moderatör keşke senin gibi olsa 😄😄. Çünkü adam sövüyor yorumlarda 2-3 saate ya kalkıyor ya da hiç kalkmıyor. Aslında ben de eski üyelerdenim 2014'ten beri kullanırım bu siteyi 🤫. Benim de aldığım sağlam istihbarati bilgiler var, sitede çevrem geniştir. 😁
Tanışabilirsiniz ki 😄. Bir mesaja veya takibe bakar 😃. Belki senin ruh ikizindir. Bir de sitede bir kullanıcı var tanırsın. Onun Harun abi olduğunu düşünüyordum, sorduğu sorular ve attığı cevaplardan dolayı 😃. En son bana ses attı, gerçekten kadınmış 😄😄. Orada yanılmıştım.
İslam... Ama gerçekten İslam ve adaletli bir Türkiye istiyorum tecavüzcülere idam sahte diplomacılara hırsızlara caydırıcı ceza erkeklerede hak tanınsın kadınlara da zarar gelmesin aslında Allah korkusu olan onun yolundan gidicek biri gerçekten çıkarsa o zaman tamamdır...
Peki şeriata göre sen kadın olduğun için mahkemede erkeğin yarısı kadar ifaden geçerli oluyor, ayrıca mirastan da erkeğin yarısı kadar pay alıyorsun. Üstelik tecavüz suçunda 4 şahit getiremezsen, iftira suçundan sen idam ediliyorsun. Direkt bunlar Kuran ayetleri. Bunlar hakkında ne düşünüyorsun?
Pakistan mezhep önderi hadis vs önemsemezler öyle olsa çocuk ticareti olmazdı bu gerçek bir Allah yolu değil örnek verdiğin ülkeye bakarak konuşursak hiç tartışmaya girmeyim ben
Sen sorulardan kaçıyorsun. Ben sana günümüzü değil, yani beşeri sistemi sormuyorum. Bana bu dediğim şeriat kanunlarını açıklamanı bekliyorum. Sen cevap vermiyorsun, konuyu değiştiriyorsun. Günümüzde miras kanunlara göre eşit dağıtılır, cinsiyete bakılmaz. Haksızlık olduğunu düşünen mahkemeye başvurur. Şimdi sen cevap verir misin?
Kadın tıpkı erkek gibi mirasçı olma, mesken edinme, ticaret yapma, mülk edinme, hukuki tasarrufta bulunma haklarına sahiptir. Kadın bu hususlarda serbest teşebbüs hakkına sahiptir; kimseden izin almak zorunda değildir. Şimdi her şey tamam mirasamı takıldık?
Halen cevap vermiyorsun, ben ne diyorum sen ne diyorsun. Evet mirası açıkla bana, mahkemede erkeğin yarısı kadar ifadesinin geçerli olduğunu açıkla, bir erkeğe 4 hanıma kadar müsade edildiğini açıkla, cariyeliği ve köleliği açıkla. Açıklamayacaksan bilmiyorum de geç. Kaç yorum oldu daha cevabın yok.
En İyi Cevaplar