CHP lideri Kılıçdaroğlu canlı yayında partisinin İstanbul adayını ilan etti: "Bir insan bir görevde başarılıysa, neden değiştirilsin? Elbette Ekrem İmamoğlu adayımızdır..."
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

CHP lideri Kılıçdaroğlu canlı yayında partisinin İstanbul adayını ilan etti: "Bir insan bir görevde başarılıysa, neden değiştirilsin? Elbette Ekrem İmamoğlu adayımızdır..."
Ben bu kişinin abartıldığını düşünüyorum. Chp İstanbul'a aday yapmadan önce tanınmıyordu bile bu kadar da. İp ve Hdp oylarıyla seçilmişti zaten tıpkı diğer büyük şehirlerde olduğu gibi. İstanbul adayı olarak Ekrem yerine başka birini de koysaydı yine Chp'nin adayı kazanırdı yerel seçimlerde.
Fakat ben bu sefer farklı senaryo olacağını düşünüyorum. Ulaşım konusunda şehri mahvetti. Şehirde sel vb. felaketlerde kendisi tatil yapıyordu keyfini bozmuyordu, şehirde bir çok sorun varken tatil eğlence geziler kayaklar yapıyordu. Yurt dışından aldığı devasa miktarda döviz borcu da var. Bir sonra ki aday için zor bir süreç olacak devasa borçla alacak İstanbul'u.
Hdp desteklese bile bu sefer Ekrem bence kazanamaz. İp bu seçimde kendi adayını çıkarabilir.
İstanbul da yaşamıyorum ama buna asla oy vermezdim. Akp'yi de sevmem hatta Chp ile aynı oranda bu 2 partiden nefret ederim.
Fahrettin kocaya oyumu veririm
Cevap
9Cevap
Bu sefer kazanma şansı zayıf gadası
Çünkü İstanbul'a pek bir şey yapmadı
Evet veririm.
Evet hayır diyen İstanbullu kiralar vs birçok ekonomik sorin sığınmacı sorununa rağmen kimse verecekler merak ediyorum
İstanbul'da oy kullansam asla oy vermezdim. Ulaşım vs mahvetmiş.
İstanbul siyasetin anahtarı olarak görünüyor her parti için?
Evet Akp nin İstanbul u almasını istemiyorum/Oğluna İSPARK/ Kayınço Başakşehir FC ye /Halk Ekmek Sponsor olarak görmek istemiyorum !!
Ümit Özdağ karşısına çok dişli bir aday koymadığı müddetçe oy veririm
İmamoğlu'nu zaten sevmem ama KK hala genel başkanlığa devam ederse asla ama asla oy vermem. Zaten KK devam ederken İmamoğlu aday olursa kendi ayağına sıkmış olur.
bekleseydiniz ya aday yıpranmasın falan diye son 2 ayda açıklasaydınız
Kemal kendi ayağına dolanmasın diye erkenden açıkladı adayı
😀çıktı yine gözlüklü. İstanbul da olsam oy vermem asla sözde calışıyor diye aday yapmiş Kılıçdaroğlu 🤣
Kesinlikle hayır. İstanbul 5 yıl daha kaldıramaz diye düşünüyorum hizmetlerden memnun değilim
hayır bu sefer oy vermeyeceğim
Başarılı mı?😬
Hayır vermedim vermeyeceğim de!!!
Vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?