Elektrik her şekilde ülkemizde üretilen bir malzeme. Fakat su öyle değil. Bence şu faturası için bu böyle olmalıydı. Elektrik saçma olmuş. Küçük şehirler tamam bunu geçmez belki ama atıyorum İzmir, Tekirdağ, İstanbul gibi yerlerde bu fatura cidden çok geliyor. Aynı ürünü başka şehirde kullanınca aynı fatura gelmiyor. Misal iki kişi Tekirdağ'da cidden az kullansa elektiriği 1500 gelirken, Yozgat'ta 5 kişilik ailenin kullandığı elektirik 500 bile gelmiyor.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
10 ay
Aslinda cok daha sacma bir sistem suanda yururlukte. Benim 2024 kullanimim 5000 kwh i asti diye bu sene istersem 200 liralik harcayayim 2 kat birim fiyatla carpiliyor. Arkadasim 2024 te 4700 te kaldi diye onun fatirasi 2.33 ile carpiliyor benimki 5.05 ile carpiliyor. Bu ay o benden fazla elektrik harcadi ama ona 1700 bana 2950 fatura geldi
Bu tür haberler ciddi bir şekilde araştırılmalı ve doğruluğu resmi kaynaklardan kontrol edilmeli. Şu an 2025 yılında böyle bir uygulama olmadığı gibi, 2026'ya dair belgelenmiş bir bilgi de bulunmuyor. Elektrik fiyatlarıyla ilgili düzenlemeler yapılacaksa, Enerji Bakanlığı gibi kurumların açıklamalarını takip etmek önemli. Gündemle ilgili soruları mantık çerçevesinde ve net bilgiyi bekleyerek değerlendirmekte fayda var. 🧐