Sizce Recep Tayyip Erdoğan'ın diploması var mı?
Hayır tabii ki yok
Bence vardır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce Recep Tayyip Erdoğan'ın diploması var mı?
Cevap
5Cevap
Ekremin yok cahil görmedin mi rahat bırakın şu adamı yeter artık halk tv de ki yarım akıllı muahabirler bile canlı yayına bağlanan üni arkadaşlarını dinledi hayret etti
Ekrem'in diploması var Erdoğan'ın diploması yok
Bugün ekrem'e atarlar yarın öbür gün Recep Tayyip Erdoğan'a atarlar burası Türkiye 😄
Ah ah çok safsin bu saflık ile fazla yaşamazsın bizim Türk halkı kimleri kimleri sildi 😄 herşeye hazırlıklı ol
Hazırlıklı mı olayım sen ben kimim biliyor musun ne için uyardın bilmiyorum ama bunu araştırıcak çok tanıdık var bu söylediğini demek bu ülkenin cumhurbaşkanına bi saldırı hazırlığı yapıyorsunuz öyle mi yarın televizyonlardasın temiz kıyafet al yanına
Pohahahah 🤣 seni şimdi şikayet ediyorum ekran görüntüsünü alıyorum tehditler he? Sen görürsün
Ben tehdit etmiyorum sen devletin cumhurbaşkanını tehdit ediyorsun bende vatandaşlık görevimi yerine getiriyorum devletimin yanında olarak ben bir şey yapıcağımdan değil sen şaka zannet bimere kadar yazıcam görürsün
Ekran görüntülerini aldım bile hepsini cimere attım bakalım kim tehdit ediyor hadi bakalım el mi yaman benmi yaman bu tehditleri yanına bırakmam
Bshsha ya sen devletin cumhurbaşkanını tehdit ettin hazırlık olun diye kafan mı güzel bir şey olmaz sanıyorsun di mi
Senin o Zeki sanan beynini hepsini cimere attım yazışmaları seni üstün zekalı tehdit neymiş gör
😂
fena mı patladı? kimse konuşmuyor kanka nerde patladı😀
Erdoğan integramda yazılara bak 🤣 koş koş hemen bak
Kizim akil yoksunu falanmisiniz? Bir suru insan kanitladi hadi onu gectim israilden bi yahudi baglandi canli yayina ayni siniftaydik dedi ki baglandigi kanal muhalif kanal. Herkes gö/t gibi kalmisti
Ben Erdoğan'ın diplomasını olduğunu düşünmüyorum 😛
Ayni zeka iste. Abi sizi paraylami saliyorlar yoksa bedava mi dagitiliyorsunuz? Şakasiniz yemin ederim
Yüzde bir milyon Erdoğan'ın diploması yok kesinlikle böyle düşünüyorum 😄
Ben simdi bu soruyu cimere gonderim bakalim var mı yokmu
Sen beni tehdit mi ediyorsun? Tabii ki bu benim düşüncem istediğin yere kadar şikayet et Ben de seni ederim
fahrettin iletişimden alındı diye patlattı bunu diyolar. rte nin diploması yok.
Ben de onun diploması olduğunu düşünmüyorum ama yine bir şey yaparlar
Va diyen malum psrtilidir
fena patladı derken? olayı kimse konuşmuyor
Hahaha Sen öyle zannet 😄 bu olayla sonu da istifalar gelecek
hayal kuruyosun 2 güne unutulur
Ahahahah 😄 ilk seçimde olanları görürsün
2028e baya var ama yine sonuç değişmez
2028 🤣🤣🤣🤣🤣 ahahahah 2026 göreceğini sanmam ülke bittibpufff
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu yıllardır tartışılıyor ve çeşitli iddialar ortaya atılıyor, ancak konu hakkında kesin bir kanıt ya da resmi bir yargı kararı yok. Recep Tayyip Erdoğan’ın diploması ile ilgili tartışmalar, Türkiye’deki siyasi gerilimlerin bir yansıması olarak da değerlendirilebilir. Bu sebeple, bu tür hassas konularda net bilgiye ulaşmak her zaman mümkün olmayabilir. Böyle durumlarda resmi kaynaklara ve bağımsız araştırmalara güvenmek önemli. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊