Hiç unutmam ben üniversite okurken Sivas Kongre Binası önüne Tayip’in fotosunu asıp “ Padişahım hoş geldin.” diye bir pankart asmışlardı. Yani bunu yapan bir millet onu da yapar.
Bizi kıskanıyorlar Bizi çekemiyorlar Bizi yıkamıycaklar 😄😄😄 her şey çok güzel olucak Değişim şart Mapushane içinde kaldım Sayemizde et yüzü gördünüz Çıkarın beni burdan 😀
Knk söylentilere göre cezaevi müdürü karşılamış cüzdanı kaybolmuş kollarına giren iki gardiyanın birinin saati diğerinin yüzüğü hapisane ağasının da tesbihi kaybolmuş sence tesadüf mü?🤣
Bak kardeşim sana çok samimi bir Şey diyim mi şakasına bilr olsa bunlara yapmış demem ama bunlar o kadar yobaz sığ ki ekrem önlerinde analarını kucaklasa hayır olmadı derler adamın usulsüzlikleri ortada ya tek bir soruma yanıt versinler ya kıytırık bir sıvacı düşün bi torba sıva 100 lira malası eldiveni tulumu 600 de ona say 700 altın sıva mı çekiyor aq 600 milyon tl bu adamın hesabında var bunu sindiren insanla ben değil siyaset sohbet bile edemem etmek istemem
Yok ya akp kadar virüsü gelmedi bu ülkenin başına Deprem olur alt yapın yok yangın olur söndürme uçağın yok enflasyon uçar şükredin zammı Allah yapior milletin aklıyla oynuyolar Sanırım sende beyin tutulmasi yaşayanlardan birisin Umarım en kısa zamanda Allah seni de ıslah eder aklını başına toplarsın
Anlayamadığınız şu gebersekte lbgtileri bağrımıza basıp hak vermeyiz dış devletlerle iş birliği yapıp vatanı satmayız ve çağdaşlık altında kadınlarımızı soymayız CHP bu ülkeye zarar veriyor eğer bu kadar şeyin müsebbibi akp ise erdoğanı başa geçirmezdi
Erdoğan zamanında evlilik dışı ilişkiler çoğaldı dolandırıcılık çoğaldı işyerinde bayılıp fenalasanlar çoğaldı escler çoğaldı Teröristlere sayın diyenler çoğaldı askıda ekmek ucuz et kuyrukları çoğaldı Bunların hepsi 100. Yıl turkiyesinde olan şeyler
Kanka CHP gelirse fetoyu serbest bırakır dediler dediler Başta akp varken bebek katili teröristi serbest bırakıp kapıda karşıladılar Adama sayın lider diye hitap ettiler Sisiye katil deyip sonra dostum çektiler Konusuorsun da birşeyi savunuorsun da aşırı boş
Ortalık araptan Suriyeli afgandan gecilmior Nerde milliyet nerde Türkçülük Ülke sessiz sessiz istila edilior CHP başa gelirse teröristler serbest kalır diyenlerin sesi niye şimdi çıkmıor? Herkes kuzu kesildi
Ülkenin kötü ekonomisi de depremin üstünde yıllar geçmesine rağmen hala enkaz evlerde çadırlarda yaşayan vatandaşta ülkedeki bu kadar kendi vatanına faydası olmayan başı boş arapta hepsi AKP'nin hatası
Adamlar bebek katilini onca şehidin kanını döken teröristi serbest bırakıp kapıda karsilior sen gelmişsin starbucks kahve diorsun hala Sizin bu zihniyetlerle kafalarla bu ülke de bir bk düzelmez 23 yıl daha böyle gider
Knk ben tutuklanınca dedimki olur herkes gider soruşturulur diye karısı çıktı açtığımız belediye lokantaları sayesinde vatandaş et yüzü gördü dedi o an dedim inşallah içerde şişlerler diye ve o kalabalıkta akıl olsa o kadını linçlerdi ama kaç gün eylem yaptılar
CHP başa gelirse ülke elden gider Fetö serbest kalır dediler AKP hala başta Hem ucuz et askıda ekmek kuyruğundalar hemde fetö serbest kaldı Bebek katili teröriste sayın lider diye hitap ediolar Bu akp kafası 70 lik rakı kafasından beter aw
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiç unutmam ben üniversite okurken Sivas Kongre Binası önüne Tayip’in fotosunu asıp “ Padişahım hoş geldin.” diye bir pankart asmışlardı. Yani bunu yapan bir millet onu da yapar.
CHP için ver İzmir marşını
Akp için ver mehteri 😄
🤣🤣
Ama Allah bizi seviyor genede eko ile Tayyip aynı partide olsa ne olurdu halimiz şükür buna da bak şükür ediyoruz şükür önemli 😀
Tabii. Allah bizi Reyiz’imiz , haşmetli padişah efendimiz hatrına seviyor.
Ben sevilmekten bıktım arkam svrasya viyadüğüne döndü yediğim kazıklardan 🤣
Ay pardon ! Ben anlamadan yorum yapmışım. 🤦♀️
Bizi kıskanıyorlar
Bizi çekemiyorlar
Bizi yıkamıycaklar
😄😄😄
her şey çok güzel olucak
Değişim şart
Mapushane içinde kaldım
Sayemizde et yüzü gördünüz
Çıkarın beni burdan 😀
Püüü bize
Yani tayyibi de peygamberleştiren bir toplumun yaptıklarına çokta şaşırmamak gerek
M l bu toplum ya da yöneticiler da l k
Ceapenin ülke için bir fikri bir icraati bir taslağı yokki. Hırsız belediye başkanlarının şaklabanlıklarını yapan rezil bir parti.
Abi adamlar çalıyor ama hizmette etmiyor 😄😄😄
Erdoğan'ı ilahlaştırmak veya peygamberleştirmek kadar beceremezler.
Daha beteri olur
Bir insanı Atatürkleştirmenin en beteri olsa ne olur, olmasa ne olur.
İlerde onu sevmeyince hain olup sürgün edilirsin o olur
La ne biçim bir kafanız var dbdbd
😄 valla olmaz denen her şey oldu uçak fabrikamız var ama yangın söndürmeye 4 uçak kiraladık bi sürü saçma şey var bu mu olmaz
şu an ondan daha güçlü ve beteri başta zaten. Onu o zaman düşünürüz. Snns
Allah'a şükürler olsun ki siyasi yönetici değilsin 🤣
Rica etsem cevabımı siler misin?
Ülkede bir şeyi abartmadan sevemiyoruz maalesef... sağı solu ortası hep aynı...
Stockholm sendromu yaşıyoruz millet olarak 😄
Ne alaka Stockholm sendromu ula o bambaşka bir sey
Onlarda en az diğerleri kadar bağnaz maalesef mxkxmx
M l diycektin ama terbiyen müsade etmedi heralde 😄
Yok o kadarı fazla olur jxjdj herkesin ideolojisi kendisine
Herkesin elindeki kendine diyelim o zaman 😄😄
Ekrem İmamoğlu Adnan Oktarcıların ve Süleymancıların yetiştirdiği bir beslemedir. Gerçek solcular bu adamı sevmiyorlar zaten.
Yanlışın var sülün Osman'ın açtığı yolda gösterdiği hedefte durmadan ilerleyen bir talebe 👍
😀😀
Ya basit mi müteahhit parçasını ahshaja bu kadar pohpohlarsanız 😂 chp seçmeni işte beyin bu kadar
Knk söylentilere göre cezaevi müdürü karşılamış cüzdanı kaybolmuş kollarına giren iki gardiyanın birinin saati diğerinin yüzüğü hapisane ağasının da tesbihi kaybolmuş sence tesadüf mü?🤣
Bak kardeşim sana çok samimi bir
Şey diyim mi şakasına bilr olsa bunlara yapmış demem ama bunlar o kadar yobaz sığ ki ekrem önlerinde analarını kucaklasa hayır olmadı derler adamın usulsüzlikleri ortada ya tek bir soruma yanıt versinler ya kıytırık bir sıvacı düşün bi torba sıva 100 lira malası eldiveni tulumu 600 de ona say 700 altın sıva mı çekiyor aq 600 milyon tl bu adamın hesabında var bunu sindiren insanla ben değil siyaset sohbet bile edemem etmek istemem
Çaldım çaldım ama hele bi sor bakıyım niye çaldım 🤣🤣🤣
-Demek bu Saraçhane senin ha eko
-olmaz olaydı heç gözümde değildir🤣
Nssjjashjsjaaj
Yoo ben böbreğe dayanamam özgür Yemeee böreğin içinde çarşaf var
Ha önce böreği yiyim sonraaa
Ula bırak böreği eko🤣🤣🤣🤣🤣
Ben çalmaktan hiççç anlamam bilel göregen😂
Bende ortağım desem ne değişir hapse beni de atarlar ozaman bize kim bakar açlıktan ölirik eko 🤣
Erdoğan'ın bir tarafının kılıyım diyen o istesin karımı kızımı veririm kitleyi hiç kimse geçemez
Bence yarışıyorlar knk 😀
Tek kurtuluş imamoglu knk 😄
Eğer bu millet kendisi için bi kurtarıcı bekliyorsa ben bu millete hiçbir şey öğretememişim demektir diyen kişiyi s et diyorsun yani
Kaç tane genç sırf düşünceleri yüzünden içeri atılıp haftalarca ailesinden uzak kaldı?
23 yıldır birileri bazı cahil kitleleri kullanarak gücüne güç kattı kendi düzenini sistemini kurdu
Ben o mitingte olsam CHP'yi taşlardım sayemizde et yüzü gördünüz dedi eşi cidden ne içiyorsun knk güzel kafan var
Kanka köylüye ananı da al git diyenleri verdiğimiz asgari ücreti begenmiolar gözünüze dizinize dursun diyenleri görmezden geliorsun Ahaberi trtyi azalt
23 yıldır AKP'nin bir anamiza sövmedigi kaldı
Sövmek dilde sevmek icraat zaten fazlasını yapmıştırda genede en iyi CHP yönetiminden en kötü akp iyidir ben son 2 yılda tiksindim chpden
Yok ya akp kadar virüsü gelmedi bu ülkenin başına Deprem olur alt yapın yok yangın olur söndürme uçağın yok enflasyon uçar şükredin zammı Allah yapior milletin aklıyla oynuyolar Sanırım sende beyin tutulmasi yaşayanlardan birisin Umarım en kısa zamanda Allah seni de ıslah eder aklını başına toplarsın
Anlayamadığınız şu gebersekte lbgtileri bağrımıza basıp hak vermeyiz dış devletlerle iş birliği yapıp vatanı satmayız ve çağdaşlık altında kadınlarımızı soymayız CHP bu ülkeye zarar veriyor eğer bu kadar şeyin müsebbibi akp ise erdoğanı başa geçirmezdi
Erdoğan zamanında evlilik dışı ilişkiler çoğaldı dolandırıcılık çoğaldı işyerinde bayılıp fenalasanlar çoğaldı escler çoğaldı Teröristlere sayın diyenler çoğaldı askıda ekmek ucuz et kuyrukları çoğaldı Bunların hepsi 100. Yıl turkiyesinde olan şeyler
Lbgt diorsunuz ama Binali yildirimin oğlunun teknelerde kerimcan durmazla iş pisirmesine bir şey demiorsunuz
Ben AKP'yi savunmuyorum söylediklerinden fazlası var ama CHP gelirse hainliği aşikar anladın
Kanka CHP gelirse fetoyu serbest bırakır dediler dediler Başta akp varken bebek katili teröristi serbest bırakıp kapıda karşıladılar Adama sayın lider diye hitap ettiler Sisiye katil deyip sonra dostum çektiler Konusuorsun da birşeyi savunuorsun da aşırı boş
Ortalık araptan Suriyeli afgandan gecilmior Nerde milliyet nerde Türkçülük Ülke sessiz sessiz istila edilior CHP başa gelirse teröristler serbest kalır diyenlerin sesi niye şimdi çıkmıor? Herkes kuzu kesildi
He doğru bide o var keşke hepsini yollasak orada akpnin hatası
Ülkenin kötü ekonomisi de depremin üstünde yıllar geçmesine rağmen hala enkaz evlerde çadırlarda yaşayan vatandaşta ülkedeki bu kadar kendi vatanına faydası olmayan başı boş arapta hepsi AKP'nin hatası
Büyük İsrail projesinin içinde Hatay'da var
İsrail'e giden ticaret gemicikleri neyin projesiydi peki
Hataydaki insanlara hala sahip cikilmior
Starbuck ta kahve içen zafer partisiylede dayanışma içinde olan akp mi
Akp nin fetö ile Yahudilerle kadeh kaldırırken boy boy resimlerini gösteririm sana
Adamlar bebek katilini onca şehidin kanını döken teröristi serbest bırakıp kapıda karsilior sen gelmişsin starbucks kahve diorsun hala Sizin bu zihniyetlerle kafalarla bu ülke de bir bk düzelmez 23 yıl daha böyle gider
atatürk hırsız değildi
Bu ne o zaman
Saçmalık
Atatürk'ün tırnağı olamaz
Bunu yapan CHP yönetimi
Hepsi mal
Mal bile bi işe yarıyor eti sütü faydalı bunların külliyeti zarar
Eko yeni feto lideridir.
Eko fetonun üstünde bence
Proje çocuğu olduğunu biliyorum. Babası ilk feto okulunun kurucusudur.
Bende onurlu çocuğu olduğunu biliyorum knk
Bir araştır derim bro. Detaylar kanını kaynatıp bir anda pastörize edebilir
Knk bu ülkede çok kansız var benim kanımı dondursan nolucak
Doğru Diyon bro. Şırıngayla mabadindan çok kan alınası operasyon çocuğu oldukça fazla
Knk ben tutuklanınca dedimki olur herkes gider soruşturulur diye karısı çıktı açtığımız belediye lokantaları sayesinde vatandaş et yüzü gördü dedi o an dedim inşallah içerde şişlerler diye ve o kalabalıkta akıl olsa o kadını linçlerdi ama kaç gün eylem yaptılar
CHP'nin tümüyle eski ulusal kanada dönmesi şart. Yoksa bunlar hamuduyla yiyecekler CHP'yi de
Bi genel başkan belediye başkanının karşısında ön ilikleyip emir alıyorsa zaten hamuduyla yemişler chpyi
Maalesef öyle bro
Erdoğan'ın Yahudi'nin yanında çıraklık yaptığını ve fetö ile ahbap olduğunu da biliormusun peki
@Without_Me sen de haklısın. Mutlu oldun mu
CHP başa gelirse ülke elden gider Fetö serbest kalır dediler AKP hala başta Hem ucuz et askıda ekmek kuyruğundalar hemde fetö serbest kaldı Bebek katili teröriste sayın lider diye hitap ediolar Bu akp kafası 70 lik rakı kafasından beter aw
@Without_Me sen 35 lik iç bro
Knk beyninin yüzde yüzünü kullanma bu ülke kaldiramior bu kadarını
Knk hep beraber içelim tek niye içsin 😀
İkinize benden şarap la
Sizin icmenize gerek yok 😄o kafayı içmeden de yasiorsunuz zaten
@Without_Me bitti mi
Filmin sonunu iyi izle
Ben film yapımcısıyım zaten knk
💓💓❤️💓❤️💓❤️💓❤️💓💓🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇪🇺🇪🇺🇪🇺
Amerika bayrağını çözemedim