Sizce tacizciyi sevgilimin evine göndereyim mi?

Yabancı ülkede bir dil kursuna başlamıştım. Orada erkek arkadaşımla beraber yaşıyorduk. Bir tek tanıdığım oydu ve onunla da aramız kötüydü. Yalnız hissediyordum ve arkadaşlarımın olmasını istiyordum. Bir gün dil kursundan bir çocuk kitapla alakalı bir şey sordu. Sonra da kurstayken selam vermeye falan başladı. Bir gün ben tren istasyonuna gidecekken beraber yürümeyi teklif etti. Kendisi erkek arkadaşım olduğunu biliyordu. Ben de bu yüzden onun normal bir arkadaş olduğunu düşündüm. Ama sürekli beni taciz etti. O an hiçbir şey yapamadım. Sadece bir bahane bulup uzaklaşmaya çalıştım. Erkek arkadaşıma bu durumdan hiç bahsetmedim. Aradan biraz zaman geçti, çocuk bana mesaj atmaya devam etti. Erkek arkadaşımla da yine aramız kötüyken, hatta ayrılıyorken ona bu durumu söyledim. O da bana sinirlendi. Senin suçun dedi. Sonra da "bir şey yapmayacak mısın" dedim. O da "görüşme ayarla, karşısına ben gidip ona gerekli yapacağım" dedi. Sonra da "hatta istersen buraya çağır" dedi. Ama sonra yapmadım yine de kimsenin canı yanmasın diye. Sonra ben zaten Türkiye'ye döndüm. Fakat tacizci bir insan bunu hak ediyor, erkek arkadaşımla da zaten ayrıl barış bir ilişkimiz var. İkisine de öfkeliyim. Sizce o çocuğu erkek arkadaşımın evine göndermeli miyim?

Sizce tacizciyi sevgilimin evine göndereyim mi?