Güncellemeler
+1 yıl
Mesala ben misafirligi sevmiyorum kocam ve ailesi çok seviyor ayrı yasiyorum kaynanamdan bana hep şikayet ediyorlar sen kimseyi cagirmiyorsun diye surekli kavga ediyoruz bizim adetimiz böyle uymak zorundasin diyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece onunla kalmıyor aynı şekilde annesiyle misafirliğe de gitmemi istiyor kocam ben sevmiyorum sosyallesmeyi zorundaymisim gibi davranıyorlar bu onların bir adeti uymak zorundayım gibi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır tabi ki de zorunda değildir
Gelin gitmek ne demek?
Evlenen çift ayrı eve çıkar.
Kaynamamin evinde yasamiyorum ama evimiz çok yakın bana kocamda kaynanamda hep sikayet ediyor bizim adetetimiz böyle uymak zorundasin biz misafirleri severiz sen kimseyi cagirmiyorsun diyorlar ama ben sevmiyorum misafir
Kocan hala annesiyle evli galiba. Seninle evli olduğunu idrak edememiş.
Evet beni değiştirmeye çalışıyorlar ısrarla özelliklede kaynanam dolduruyor istiyorki hep yan yana olalım aramıza karış diyor mesafe koyma diyor bana
ama istemiyorum mesafeli olmak istiyorum ama izin vermiyorlar
İzin almak zorunda değilsin. Kocan da sınırı korkmuyorsan sen koruyacaksın.
"Senin karın ben miyim, anan mı?" de.
Hayır gelin gitti evde değil, eşiyle beraber kurduğu evde birbirilerine ayak uydurmalıdırlar…
Kaynamamin evinde yasamiyorum ama evimiz çok yakın bana kocamda kaynanamda hep sikayet ediyor bizim adetetimiz böyle uymak zorundasin biz misafirleri severiz sen kimseyi cagirmiyorsun diyorlar ama ben sevmiyorum misafir
Uymak zorunda değilsin
Yani Bazı şeylerde Evet ama olmayacak şeyler ise yapmayabilirsin
Bu konuda çok ısrarcı olamazlar ama sen de ortam gelinmesin diye arada da olsa misafir kabul et Durumu idare et
Demi doğru söylüyorsun kaynanamda sürekli davet bekliyor ama kendinide yok kızımı niye davet etmiyorsun beni niye davet etmiyorsun aslında bizden çıkmıyorlar ama hep kendi kafalarına göre geliyorlar bu bir sorun onlar icin
Yani kendi kafalarını göre gelmeleri hoş değil senin de ev işlerinin olabilir Müsait olmayabilirsin haberli gelseler daha iyi olur
Habersiz gelip gelmeleri sorun degil benim için e zaten bize geliyorsunuz niye sürekli davet bekliyorlar kendi içinde bir başkaları içinde
Yani belki senden davet bekliyor olabilirler Bu onları belki mutlu edecek arada yap derim
Zorunda değil ama ayak uydurursa daha rahat eder
Zorunda değil ama bizde adet böyle.
Başka ihtimal var mı?
Kaynana evine giderse zor o iş.
Adetlerini bilmediğiniz insanlarla keşke yuva kurmasaydınız.
Zorunda
Yoo.
Tabiki
hayır