Başakşehir’de Cezve isimli kediyi tekmeleyerek öldüren Burak Alan’ın annesi: Dışarıda tecavüzcüler yargılanmıyor da oğlum kedi öldürdü diye mi yargılanıyor. Konu hakkındaki düşünceleriniz neler?
Cezveyi öldüren şahsın annesi tecavüzcüler yargılanmıyor oğlum kedi öldürdü diye yargılanıyor konu hakkındaki düşünceleriniz neler?
Resmi görene kadar cezve nasıl öldürülüyor diye epey düşündüm, Yanlış anlıyorum ama nerede...
Soru: "Cezve" isimli kediyi öldüren şahsın annesi: Tecavüzcüler yargılanmıyor, oğlum kedi öldürdü diye yargılanıyor. Konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Şeklinde sorulsa anlaşılır.
Cevap: Kedinin Cezve olup olmaması önemli değil, herhangi bir hayvan da olabilir. Sana saldırmamış etmemiş, durduk yere bir canlıya böyle bir harekette bulunmak insanın Cani bir yapıda olduğunu gösterir. Bugün kediye yapan yarın insana da yapar.
Hayvan düşmanı değilim ama senin gibi de yapmıyorum. Hayvanların yeri ayrıdır, insanların yeri ayrıdır. Ayırt edecek durumda değilsin. Yanlış yapıyorsun, bu senin yaptığın sevgi göstergesi değil.
Böyle durumlarda olsa olsa tek çare birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile tam kafadan headshot Katliam ve Soykırım yapması gerekiyor
yerden goge kadar haklı bu konuda bir şey diyemem ama ogluda yargılanacak senin oglun zararsız kediye işkence ederek oldurdu o kedinin sana ne zararı olabilir hadi zararı var at dısarıya kapat kapıyı illa oldurmek mi gerekiyor kesinlikle ceza almalı 5 kedi sahibi olarak umarım en az 2 sene yatar
Hayvanlara yapılan vahşet, insanlığın en acı yüzlerinden biri… Kedi öldürmek, yaşama saygısız bunu açıkça gösteriyor. Tecavüzcüler yargılanmalı, doğru, ama bu başka suçları görmezden gelme hakkını vermez. 🐾 Her canlının yaşam hakkı eşit önemli ve adalet her alanda işlerse toplumda huzur sağlanır. Sen ne düşünüyorsun?
Bir çocuğa sokak ortasında ş-ddet uyguladıktan sonra eğer birisi çıkar da ; '' Trafikte asli kusurlular yargılanmıyor , çocuğa ş-ddet uygulayan mı yargılanacak? '' derse BU NE KADAR SAÇMA OLURSA o da bir o kadar saçmadır.
Her suç , yargılanmalı ve gerekenler yapılmalıdır. O yapılmadı veya yaptı diye değil ; Olması gereken bu olduğu için.
Bazı anneler oğlu adam da öldürse bir kıza tecavüz de etse kediyi vahşice de katletse yine de çocuğunu savunur... vicdanı olan bir insan buevlaif ben mi yetiştirdim diye üzülmekten cevap vermezdi...
Kadın bir yandan haklı ama haksız. Çocuğu cezayı hak ediyor ama kadın da haklı birçok suçtan bir sürü insan serbeste hâlâ. İnsan *ldürenler dışarıda hâlâ.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Cezveyi öldüren şahsın annesi tecavüzcüler yargılanmıyor oğlum kedi öldürdü diye yargılanıyor konu hakkındaki düşünceleriniz neler?