Evet kurallara uymalı herkes bu tarz durumlarda birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile tam kafadan headshot Katliam ve Soykırım yapması gerekiyor
Toplumsal ahlak kuralları önem arz eder ya mahremiyet önemlidir kişisinin bireysel ahlaki içinde önemlidir bilmiyorum millet ya delirdi ya ben deliyim..
Videoya neden çekiyorsunuz anlamadım? Herkesin kendi hayatı insanlar sevişir siz sevişmiyor musunuz ? Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. İster sevişir, ister seks yapar sizene ? Sizde sevişin hahahajaha
Türkiyede kadınlar , çocuklar ve hayvanlar katlediliyor neden bu olaylara tepki göstermiyorsunuz. İnsanlar sevişince tepki gösteriyorsunuz çok saçma insanlarsınız cidden
Seks yapıyorlar , sevişiyorlar diyip anlatacagım. O bir kız çocugu veya erkek çocugu oldugu için anlatacagım. Hayatında hiç seks yapmayacak mı? ya da sevişmeyecek mi? İnsan degil mi? Yaşı ilerledigi zaman yapmayacak mı? Çocuklar zaten çocuk yaşta ben nasıl dünyaya geldim diye sormaya başlıyor saçma sapan seni leylekler getirdi saçma ögretiler ögretmek yerine milletin içinde bunu söyleyip insanları üstüne güldürmek yerine. Hayata gerçeklerle dogrularla ögrenmesi en iyi yoldur.
Onlar sevişiyor, seks yapıyor çünkü kadın ve erkek birbirlerini sevdigi zaman ya da hoşlandıgı zaman böyle şeyler yapar. Bende seni babanla böyle yaptım ve dogurdum diyecegim bu gerçek yanlış olan bir şey yok.
Sen çocuguna seni leylek karga getirdi dersen oda sana sen karga mısım baba sen leylek misin benim annem leylek mi derse senide rezil ederse cahil bir şekilde büyürse ozman sen düşğn
Herşeyin bir zamanı var zamanından önce açan çiçek solar sen eğitimli birey yetiştireceğim diye düşünürken çocuğun hayal dünyasını öldürürsün hayal kurmayan realist yetişen bir çocukla sen suz sen anlamazsın sen konuşma denen bir çocuk arasında hiçbir fark yok ikiside hatalı ebeveynler tarafından yetiştirilen bireyler
Egitim ve egitimsiz insan arasında fark nerede belli oldu biliyor musun? Senin ve benim bakış aramda çok belli oldu. İki cümleyi bir araya getiremediginden çok belli oluyor. Yorumlara verdigin cevaplara bak Beleş izlemek güzel oluyor yok bilmem ne 37 yaşındasın anca videolar izlersin . Hayatta bir gayen amacın yoktur.
X'te videosu var yazmışsın. Sen düzgün bir insan mısın? İnsanların özel videolarnı izliyorsun? Yetmemiş burada paylaşmışsın. Şahsen ben seni sokakta görsem bu soruyu paylaşan kişi olarak görsem karşı kaldırımdan yürürüm.
Sanane bütün bunlardan git kendine uygun elit kişilerle muhatap ol ben sığ bilgisiz ezik biri olabilirim bakış açım dar olabilir bu seni neden kudurtuyor