Namusumla ilgili iftira atacaklar diye korkuyorum?

Yaşadığım şehirden memleketime taşındık, tüm akrabalarım burada. Daha önce sebebini anlayamadığım şekilde daha 17 yaşındayken 2 kuzenim (kuzen diyorsam benim yaşımda çocukları var) anneme saçma sapan imalarda bulunuyorlardı, bir erkekle bir şey yaşadığımdan şüphelenmişler. Hayatım boyunca sevgilim olmadı, akrabalarımdan farklı davranışlarım yok karşı cinsle. Hatta kız kuzenlerim daha rahat erkeklerle ama neden bilmiyorum tuhaf davranıp tuhaf bakıyorlar bana yani anlamamak için aptal olmak lazım. Bir erkek kuzenimle hatrımızı sorunca birbirlerine yaptıkları abuk subuk mimikler falan. Ki dedikodumu yaptıkları, iftira attıkları oldu. Daha büyük iftiralar atarlarsa bir de bununla uğraşmak (bu insanlarla uğraşmak) yorar beni. Annemle yaşıyorum ve böyle bir durumda annemin (asıl korktuğum) beni savunmayıp onların söylediklerinin doğru olduğunu söyleyeceğinden korkuyorum (böyle bir kadın annem). Şimdi sorum şu, burada kalmak zorundayım uzun bir süre ve nasıl davranmalıyım? Neye dikkat etmeliyim? Yorumlar için şimdiden teşekkürler

Güncellemeler
10 ay
Güncel
Güncellemeler
10 ay
Güncel?
Namusumla ilgili iftira atacaklar diye korkuyorum?