Yakışıklı güvenlik olarak tanınan Muhammed Sürmeli'ye dikkat edin kendisi Esenyurt'ta çakarlı araçla dolaşıp artık polis oldum diyip sahte polis kimliği ile insanları kandırıp bazı kişilerden rüşvet aldığı öğrenildi hatta internette de videosu var, kendisinin Pedofili olduğu da ortaya çıktı TikTokta ve başka sosyal mecralardan 14 yaşındaki kız çocuğundan uygunsuz fotolar istediği çocuğun şikayeti üzerine ortaya çıktı yazışmalarda mevcut bizzat bu adamın kendi hesabından yazılmış hatta bizzat arkadaşımın 15 yaşındaki kız kardeşini de mesajla taciz edip uygunsuz fotolar istediğini bizzat biliyorum. Esenyurt meydanında ne cesaret böyle şeyler yapıyor bilmiyorum ama başka ilçelerde de görülmüş, polis akrabalarıma ve arkadaşlarıma sordum ihbarlar geliyor ama gözaltı kararı şu an yok dediler.
Devlet niye hâlâ bişey yapmıyor.
Devlet hâlâ 14 yaşındaki kızın ifadesini niye işleme alıp bu sapığı yakalamıyor?
Artık bu ülkede olan hiçbirseye şaşırmıyorum yapılan cinayetler bu sapıklar yüzünden mahfolan onlarca hayat adalet yokki bunlar olsun sadece adalet adı altında boş bir ülkede yaşıyoruz...