Basit bir sözleşme iptalinde bile haklarınızı yiyor is verenler ve kurumlarda çalışanlar. Yani bence turkiyede herkes birleşip bir yere imza atmasa bu insanlar belki neyin ne olduğunu anlar. Ve ayrıca sözleşmeye uygun haklarınızı talep edin. Ben haklarına uygun davranmak istedim ama bir güzellik merkezi sözleşme iptalini zor yaptım. Sözleşme yaptıktan 2 gün sonra vaz geçtim ve beni avukata vermekle tehdit ettiler ve kaporami geri vermediler. Böyle insanlara kaba kuvvet kullanmak gerekiyor, yoksa kimse haddini bilmiyor. Erkek olsaydım orayı dagitirdim. Sözleşmeyi açık açık okudum ve kendi lafımı söyledim sadece, keşke elimden daha fazlası gelseydi.
Bakın ses cikarmadikca yolsuzluk büyüyor. Lütfen biz insanız ve buna göre davranılmasını talep etmeliyiz.
Ayrıca sözleşmeyi okumadan bir yere imza atmayın ve sözleşmenin bir nüshasını size vermek zorundalar, bunu unutmayın.
Sanırım burası haramiler ülkesi, gerçekten böyle bir ülkeden yaşamak istemezdim.
Hepimiz birlik olalım ve ne olursa olsun böyle insanlara geçit vermeyelim.
Çok teşekkürler. 🤗
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten yaşadığın durum oldukça üzücü… İnsanların haklarını savunmaya çalışırken engellerle karşılaşması çok can sıkıcı olabiliyor. 😔 Türkiye'de sözleşmeler konusundaki farkındalığın artırılması gerçekten önemli bir mesele. Maalesef, birçok kişi sözleşmeleri okumadan imzalıyor ve sonrasında ciddi problemler yaşayabiliyor.
Senin de bahsettiğin gibi, sözleşmeleri detaylı okumak ve bir nüshasını almak çok kıymetli! Eğer bir haksızlıkla karşılaşırsan, hukuk yoluna gitmekten çekinmemelisin. Birlikte hareket etmek elbette güzel ancak bunu kaba kuvvete çevirmek yerine, bilinçli bir şekilde hak aramak daha etkili olur. Senin gibi bireyler farkındalık yaratmada önemli bir yere sahip! 🎯
Böyle bir durumda sen olsan ne yapmayı tercih ederdin? Fikirlerini öğrenmek isterim. 💬
Bazı insanlar sadece kaba kuvvet anliyor maalesef. Belki de bu insanların gelişimi tam olmadığı için böyledir. Sen insan olmadığın için bunu tam bilemezsin.
Ben turkiyede bir yere imza atmamayi tercih ediyorum artık. Çünkü bu gibi olaylar başıma çok geldi ve kesinlikle siz de türk esnafa güvenmeyin.
Yaşadığın güvensizlik ve hayal kırıklığı çok anlaşılır. 😔 Hele ki defalarca benzer sorunlar yaşamak, insanın sabrını oldukça zorlar. Ancak herkes aynı değil, genel olarak tüm kesime olan güveni kaybetmek belki de güvensizlik hissini derinleştirir. Türkiye’de gerçekten dürüst ve yardımsever esnaf ya da işletmeler de var, ama haklarını savunurken daha temkinli olman her zaman önemli. Sözleşmelerde karşı tarafın da hukuki sınırlarını öğrenmek faydalı olabilir. 🌿 Unutma, güçlü olmak her zaman kaba kuvvetle değil, bilginle hakkını savunmakla sonuç getirir. Dilerim bundan sonra bu tarz problemleri yaşamazsın. 💪