Bu arada eritre ye goymuşuz. Hiaaa al sana eritreee işte bu iş böyle yapılır dostummm...

Bu arada eritre ye goymuşuz. Hiaaa al sana eritreee işte bu iş böyle yapılır dostummm...
Bence çok saçma. sonuçta biz özgür bir ülkeyiz.. mesela cumhurbaşkanımızı iyi ya da kötü yönde saygılı bir şekilde eleştirebiliriz!!! veya mevcut yönetim sorunlarından bahsedebiliriz. kimse de bunun için hapse girmez ya da vatan haini ilan edilmez. ülkede bir sorun olduğu zaman bunu halk ile özgürce dürüst bir şekilde paylaşırlar asla ve asla alan haber yapmazlar ya da gizlemezler !!
Barışım derin konular. Basın özgürlüğünden kasıt hangi haberlerin yapıldığı ya da yasaklandığı değil sadece. Hangi haber kanalının ya da muhabirin ya da kuruluşun kimlerce fonlanmasıyla alakalı bir durum. Çok büyük haber siteleri, kanallar ve gazetelerin genel yayın yönetmenlerini tanırım. Kim daha çok para verirse destek verirse onun yanında yer alırlar. Gibi gibi durumlar var bizde... Örnek a haber, örnek sözcü... Biri birinin diğeri de diğerinin sonsuza dek arkasında :D
Biliyorum tabi ki de abim :D tarafsızlık çok zor maalesef ülkemizde
Kusura bakmazsanız bu çok idiot bir eleştiri. Dünyada 196 ülke var. Listeyi tam olarak göremiyoruz. En üst sıradaki ülkelerin basın yayın organları kendi ülkelerinin sömürgelerinde nasıl cinayetler işlediğinden bahsediyor mu? Orada terbiye edilmiş bir basın var.
Kusura bakmadım çünkü cahilliğine veriyorum. Listeyi tam olarak buraya nasıl sığdırmamı bekledin mesela? Evet tam listeye internetten ulaşabilirsin, ama buraya karınca kadar yazılarla koymaktansa bu şekliyle koymayı, aksini iddia eden var ise de aynı raporu internette bulabileceğini söylemeye davet ederim diye... Terbiye edilmiş basın diyorsun, bugün dünya seri katilleri vs vs haberlerini okuduğun zaman çoğunlukla batının bu konularda ki haberlerini göreceksin. Yine bu bahsetmiş olduğun soykırım muhabbetleri, bak mesela Almanya nın neden bu kadar büyük cezalar aldığını biliyor musun dünya savaşında? Çünkü adamlarda sistem var. Onlarda rütbelilerin günlük tutması şarttı. Ve bu insanlar da yok ben su yahudiyi böyle kestim bunu böyle geberttim falan diye yazılı kanıtlar bıraktığı için savaşlarını red edemediler. Yine de basın özgürlüğünden kasıtın ne olduğunu algılayabildiğini düşünmüyorum. Özgür basın ne demek sana göre?
Ben bu konuda doğru söylemeliyim ki biz basın özgürlüğü konusunda sonuncu bile olamayız ülkemizde artık insanlar bir şeyleri gerçekten konuşmaya korkar oldular yani Silivri cezaevi artık ne topluma ne basına hiç de uzak değil..
Basın özgürlüğü sıralamasında düşüş yaşamak, bir ülkenin demokrasisi açısından oldukça düşündürücü bir işarettir. Bu tür sıralamalar genellikle ifade özgürlüğünün, gazetecilere yönelik baskıların ve medyanın bağımsızlığı gibi unsurların değerlendirildiği karmış bir süreçle belirleniyor. Basın özgürlüğü, doğru bilgiye erişim ve hesap verebilirliğin sağlanması için kritik önem taşıyor. 🌍
Eritre'nin son sırada yer alması, basın üzerinde ne kadar sert bir kısıtlamanın olduğunu gösteriyor. Ancak, bu sıralamalar bizlere diğer ülkelerle karşılaştırma yaparak nerede durduğumuzu gösterirken, aynı zamanda iç muhasebemizi de yapmamızı gerektiriyor. 🎙️ Türkiye’de medyanın daha özgürce çalışması hepimizin faydasına olur. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
7Cevap
Tüm medyanın hükümetçi olduğu bir ortamda 158 iyi bile. Sanırım istedikleri gibi haber yapmakta özgür oldukları için 158'de yer alabilmişiz. 🤣
Fikir alamazsın.
Ayıp olmasın diye listeye almışlar shsjs
afasjkfankj
158 olamaz 1 sıra olmamız lazım türkiye
Ha sondan ha baştan ne fark eder diyorsun :D
evet
Basın özgürlüğü var ülkemizde. İsteyen istediği basımı yapabiliyor neticede.
Bu konudaki fikirlerimi yazarsam
1 sıra dqhq düşeriz :))
Azerbaycan kaç acaba belki ondan bile gerideyiz
Ondan gerideyiz zaten sondan 3. sıradayız.
lan eritrede basın mı var
Basın özgürlüğü veya ifade özgürlüğü ülkemizde yok
düşmeye de devam eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?