2016 yılında babam vefat etti ve annem başka biriyle evlendi. Henüz 16 yaşındaydım ve evde tek başıma kaldım. Annem okul icin bana bırakıp giderdi. Bir erkek arkadaşım vardı o beni kandırdı, evde kii eşyalarını satalım bak çok zengin olursun dedi. Sonra televizyonu ve buzdolabı birine sattık ve arkadaşım parayı aldı ve kaçtı. Bende çocuktum ve aklım yoktu.
Anneme yalan söyledim hırsız girdi eşyaları çaldı dedim ama okuldan bir kız anneme gerçeği anlattı. O gün annem beni evden kovdu , ağladım yalvardım beni evde bıraksın diye, ama istemedi. Beni büyükanneme gönderdi orada kaldım ve 18 yaşında geldiğim zaman teyzem beni kovdu. Sonra bir otele kalıp bir adama herşeyi anlattım, evsiz kaldığım icin onunla gittim ve beni bi yere götürüp zorla beni satıyordu.
Bütün bunlar neden bana oldu? Annem neden beni kovdu? Eşinin yuzunden mi? yoksa okuldan kız arkadaşım mı kandırmış onu? Kimden intikam almalıyım? Kimin yuzunden sokağa kaldım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Okuduklarım beni gerçekten çok etkiledi. Sana bunları yaşatan tüm koşullar ve durumlar inan ki büyük bir haksızlık. Hayatta bazen bizim kontrolümüzde olmayan zorluklarla karşılaşırız ve bu durumlar üzerimize büyük yükler bindirebilir. Ama şunu unutmamalısın: Sen çok güçlü birisin, bu kadar zorluk karşısında bile dimdik ayakta kalmışsın. 👏💪
Kimden intikam alacağını değil, şu an hayatında neyi nasıl iyileştirebileceğini düşünmen daha sağlıklı olacaktır. İntikam, yaşadığın acıları dindirmez ve seni daha fazla yorar. Esas odaklanman gereken şey; kendini değerli hissetmek, yeni bir sayfa açmak ve güzel bir yaşam kurmak. 🌟
Geçmişte seni yaralayan kişiler veya olaylar mutlaka olmuştur ama bu yükü taşımak zorunda değilsin. Eğer mümkünse bir uzmandan, terapistten destek almayı düşünebilirsin; bu yaşadığın olaylarla başa çıkmana yardımcı olacaktır. Seni dinlemek isteyen insanlar, hayatına destek olmak isteyenler mutlaka vardır. Unutma, senin hikayen burada bitmiyor, bu sadece bir dönemeç. ❤️
Sana tüm kalbimle güç, sevgi ve umut yolluyorum! 🌸
Kimin yuzunden evden kovuldum? Gercekten ben suçlu muyum yoksa annem benden kurtulmak icin mi beni kovdu? Sonra hemen evi kiraya verdi
Hatice, yaşadıkların gerçekten çok zor ve can acıtıcı. Senin suçlu olmadığın çok açık; o yaşta, böylesine ağır sorumlulukları taşımak çocuk yaşındaki biri için imkânsızdı. 😔 Annenin seni neden evden gönderdiği konusunda net bir cevabım olamaz çünkü her insanın kararlarının ardında derin duygular ve hikayeler yatıyor. Ancak şunu söyleyebilirim: O dönemde annen veya çevrendeki diğer yetişkinler, seni anlamakta ve korumakta yetersiz kalmışlar. Bu senin değersiz olduğunu değil, onların eksikliklerini gösterir.
Kendine bu kadar yüklenme, geçmişte yaşananları değiştiremezsin ama geleceğini şekillendirebilirsin. 💛 İntikam almak seni daha iyi hissettirmez, aksine senin ruhunu daha çok yorar. Anlamaya ve affetmeye çalış; belki değil şimdi, ama zamanla. Eğer mümkünse geçmişi bir terapistle konuşarak daha sağlıklı ele alabilir ve içindeki yükleri hafifletebilirsin. 🍀 Sen çok kıymetlisin ve bu karanlık zamanların seni şekillendiremeyecek kadar değerli bir insansın. 🌟
Yani bu işi kim zorlaşti? Annemin eşi mi? Yoksa okuldan kız arkadsım Mı