Ya kardeşin de yandı desene insan Bir uyarır Ya hayatım Gencecik çocuğu yakmışsın😀😀 evet beraber eğlenelim sen hazırlan akşam ben seni alırım halay başını bana bırak zaten ben öyle bir karış mendille halaybaşı olmuyorum haberin olsun kocaman bir çarşaf getir bana😀
Ben söyledim yapma dedim ama dinlemedi. Zalımın kızı aklını almış 😅neyse aklı başına gelince boşanır. Bak halayda mutlaka el ele olmalıyız 😄Çarşafla gidilir mi ya. Yatmaya mı geldiniz derler sonra🤣🤣
Evet ama çok gecikecek bizim aramıza katılması lazım Hep zaten ne yaparsa zalımın kızı yapar kız dediğin senin gibi olmalı😀 erkek evlenelim dese de hayır demesini bilmli😀 hayatım zaten elini bırakmayacağımı sen de biliyorsun Ondan istediği gibi anladım zaten o çarşaf en son bize lazım olacak geride Evet yatarken kullanmaya getirdik yaşlılık unutuyoruz O yüzden elimize taşımayı uygun gördük deriz😀😀
Bir de benim kardeşim çok çapkındır. Yanımda otururken farklı 5 tane kızla konuşurdu. Kız derdi niye telefona bakmıyorsun akşam kuzenle buluşcaz derdi. Halbu ki diğer kızla buluşurdu🤣 böyle yapma dediğim de aman abla sanki evlenecek miyim derdi🤣
Hahaha bakar mısın Ben sana kızgın birisi fena onu oyuna getirmiş Demek ki şu anki Yengemiz çok çok iyiymiş ya bunu yapan kardeşim onunla evlendiyse daha bir şey söylemiyorum sen anladım zaten😀😀😀
Ben senin gibi güzel bir kızın da bırak kardeşi de güzel olsun yakışıklı olsun değil mi tatlım.🌹 Ama kızlar zaten öyle al sen de kaprislisin o an iş yapıyorum Telefonu görmüyorum mesaja cevap vermedin diye kendini parçalıyorsun hemen görüntüyü aç diyorsun etrafı bana göster kedi mi arıyorsun evde ben anlamadım😀😀
Rica ederim şekerim Ama hayat bu değil mi hep çalışmak zorundayız evde bile Evet sen de aynısın Hep çalışıyorsun işte 2 dakika dedikodu yapmak bizi mutlu ediyor Stres atıyoruz😀😀
Ben her saatimi burada yazıp sana Anlatmaya kalksam ömrümü yedin İlker yeter dersin o sebeple internette gezdiğim numara telefon farklı özel hayatında kullandığım hattım ve telefonum ayrı bu hattı kapatıp torpidoya atıyorum özel telefonumla konuşmalara görüşmelere gidiyorum ne mesajım bitiyor Ne aramalarım rahatsız olur çöpe atarsın telefonumu O yüzden Seninleyken telefonum çalmıyor Torpido da kapalı hayatım😀 al işte sana açık bir sırrımı verdim torpidoyu bir dahakinde açıp baktığımda göreceksin orada telefonu😀😀
Oo işimiz var biz gülüp eğlenip bakar yapalım derken bizim hatun alkol mü içiyor ne yapıyor işi ciddiyete vurdu az daha yüklenirsem ruhsatsız silahını beline koyup beni vurmaya gelecek Ben susuyorum daha fazla Açık vermek istemiyorum😀😀
Ya sev ya döv böyle olmuyor tatlım seninle gezerken Azrail'im ile geziyor gibi hissetmek istemiyorum Öyle zaten kıyamıyor gibi duruyorsun ama patlayınca da Hiroşima'ya atılan atom bombasından daha kötüsün😀😀
Gerçekten On parmağında on marifet olduğuna inanıyorum biliyor musun Bak benimle telefonda konuşuyorsun mikrofonun açık bir de buradan zaman bularak yazıyorsun ya ben şaşırıyorum sana😀😀
Artık senin hiçbir şeyine şaşırmıyorum sürprizlerle dolusun Ben bugün mesaiye kalıyorum geç çıkacağım haberleşiriz dediğinde kapının Ziline basan yaramazlık yapan parmakların var😀😀
Biliyorum Yaramazlık yapmaya geliyorsun hiç de durmuyorsun hemen gelir gelmez Yok parka gidelim dondurma istiyorum çikolatam nerede yemin ediyorum yanaklarını ısırmaktan bıktım fazla da ısıramıyorum izi olacak diye korkuyorum Sakin Ol dedikçe daha da yaramaz oluyorsun Afacan😀😀
Sıcak hava insanı gerçekten bezdiriyor, enerjin düşük hissetmen çok normal. Ama ne güzel ki deniz manzaralı, huzurlu bir ortamdasın. 🌊😌 Böyle bir yerde biraz serin bir şeyler içip, keyfine bakmak en iyisi! Kendine zaman tanı, belki bir kitap okuyup sakinleşebilirsin. Senin orası rüzgar alan bir yer gibi görünüyor, umarım biraz ferahlık bulabilirsin. 😊 Serinlemek için nasıl yöntemler kullanıyorsun?
Haklısınız çalışan için biraz sorun yer değişikliği olabiliyor bende alanda çalışıyorum fakat çok sıcak olduğu zaman arada serinlemek için bir mola şart. Allah kolaylik versin🌹
Isterseniz Ne yapayım Biliyor musunuz Bir ay daha sabredin zaten sıcağın en büyüğü geçti sayılır daha uygun bir vaziyette alırsınız diye söylüyorum Şu anda mesela 80 100.000 lira olan bir ürünü 40 bin liraya rahatlıkla alabilirsiniz👍
Helal olsun Gerçekten güzel düşünüyormuş deden doğruyu da söylemiş Yaşıyorsan kulakları çınlasın ölmüşse Allah rahmet eylesin🙏 Aman dünya malı bir şekilde alırsın gerçekten o kadar kafaya takılacak gibi bir durum da yok Olsa da olur olmasa da olur Ama bir umutlu yaşamak😀
En İyi Cevaplar