Diğer Sizce de hava aşırı sıcak değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bayılıcam sıcaktan, su gibi ter akıyor resmen ya Güncellemeler+1 yıl Bu sıcakta tantuni ayran gider , yarın yapayım bari 😂 Sizce de hava aşırı sıcak değil mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ainoshinkiro Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl klimayı açtım evde oturuyorum valla denize gidemedim kaç gündür sıcaktan resmen sauna gibii 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hava çarpar insanı ya Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dusa gir soguk suyla dus basligini tut alt tarafa ohhh serinlesin 0 0 Yorumla
pıhhml Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Antalya Cehennem gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Al işte Mersin de aynı Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl İStanbul biraz daha iyi bugün. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Akdeniz fena Yorumla hael8885 +1 yıl Ağustos'ta Antalya'dayım. Umarım böyle devam eder. =) Yorumla
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Birde nem var o bitiriyor aslında 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Akdeniz tam öyle Yorumla
BadFella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Evet sıcaktan yandık:) 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Yanmak az Yorumla BadFella +1 yıl Öyle mi dersin:) Yorumla Soran +1 yıl Dedim bije Yorumla BadFella +1 yıl Anladımm, yazan sen misin? Yorumla Soran +1 yıl Yazan derken Yorumla BadFella +1 yıl Biri yazdı da özelden sen misin? Yorumla BadFella +1 yıl Pardon istek attı Yorumla Soran +1 yıl şu an ben yazıyorum da yurgunluktan yanlış yaziyurum kelime hatası olabilir 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ben değilim Yorumla BadFella +1 yıl Bana mı yazıyosun anlamadım hahahshaahahahah Yorumla BadFella +1 yıl İstek atan sen değilsin o zaman Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya burdan cevap veriyorum ya öyle yazmak dedim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Değilim değilim Yorumla BadFella +1 yıl Tamam sjsjjsjşjşjsjs Yorumla Soran +1 yıl Bu nasıl sanat yeminle ya 😂😂🤣 Yorumla BadFella +1 yıl Bilmem😅😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok bee serin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Şehir neresi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nevsehır Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ter akması çekicidir aslında be 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abaza değilim beni görsen anlarsın ama bana öyle geliyor ahahahahaha Yorumla Soran +1 yıl Ben tereyağı gibi eriyorum resmen ya 😅 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla Soran +1 yıl 5 dk da nasıl karar verdiniz ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hislerime güvenirim ahahahahah güvennnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır demek öi bu 😂 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet yanıyoruz... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Resmen sıcaktan kadınlardan soğudum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah ülkeye iyilik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana kötülük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bide mersindensindir sen şimdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
klimayı açtım evde oturuyorum valla denize gidemedim kaç gündür sıcaktan resmen sauna gibii
Hava çarpar insanı ya
Dusa gir soguk suyla dus basligini tut alt tarafa ohhh serinlesin
Antalya Cehennem gibi
Al işte Mersin de aynı
İStanbul biraz daha iyi bugün.
Akdeniz fena
Ağustos'ta Antalya'dayım. Umarım böyle devam eder. =)
Birde nem var o bitiriyor aslında
Akdeniz tam öyle
Evet sıcaktan yandık:)
Yanmak az
Öyle mi dersin:)
Dedim bije
Anladımm, yazan sen misin?
Yazan derken
Biri yazdı da özelden sen misin?
Pardon istek attı
şu an ben yazıyorum da yurgunluktan yanlış yaziyurum kelime hatası olabilir 😅
Hayır ben değilim