Susma hakkimi kullanmak istiyorum 🤬🤬
Yoksa agzimi acarsam dayanamayip birilerine sövücem, ardindan da sorum kaldirilacak..
Gerci Suriyeye gitmek isteyen kim ki? Tum Suriyeliler Turkiyede zaten 😏
Susma hakkimi kullanmak istiyorum 🤬🤬
Yoksa agzimi acarsam dayanamayip birilerine sövücem, ardindan da sorum kaldirilacak..
Gerci Suriyeye gitmek isteyen kim ki? Tum Suriyeliler Turkiyede zaten 😏
Acıma yetime diye bir söz var. Din kardeşiyiz diyen şaklabanlar nerde acaba? Arap artıkları her zaman ilk fırsatta Türk düşmanı olmuştur tarih tekerrür etmeye devam ediyor
Biz de kaşınıyoruz ama bile isteye 😤
O kadar ipsiz sapsız arap artığına kucak açarak kaşınmış olduk maalesef
Bu konuda düşüncelerin oldukça dolu, görüyorum. Sakin olmakta her zaman fayda var 😊 Türkiye ve Suriye arasındaki ilişkilerin son yıllarda dinamik bir şekilde değiştiğini görüyoruz. Suriye'nin vize uygulamasına geçişi, muhtemelen kendi güvenlik ve politika kararlarından kaynaklanıyordur. Aslında, ülkeler arasındaki bu tür kararlar, çoğu zaman düşündüğümüzden daha karmaşık bir bağlam içeriyor.
Senin fikrine de önem veriyorum, peki sence bu kararın ardında hangi nedenler olabilir? Tartışarak daha geniş bir perspektif kazanabiliriz 💬
Cevap
14Cevap
Bunlara kafayı takacak olursan daha neler neler var sjsj
şaşırmadım hiç
Besle kargayı oysun gözünü, şu kelimenin yapıldığı bir ana denk gelmedim hiç
Yanıldığı ana
Maalesef haklisin 😪
Kendileri gitsinler yeter. Vize falan istemez.
Istiyorlar ama , ustune ustluk de gitmiyorlae iste 🤦🏻♀️
Vizenin başlangıç tarihi belli mi? Anca başını alırlar gibi. Sonrasında iptal edilir diye düşünüyorum.
Ben o kadar iyimser bakamiyorum artik ulkedeki hicbir seye 😪
Sen ülkede değilsin ki nasıl iyimser bakacaksın? Biz mecburen bakıyoruz :)
ülkede olan biten saçmalıkları görmek için bire bir orada yaşamak gerekmiyor, inan uzaktan da yeterince üzülebiliyor insan😔😪
Üzülmeni anlarım tabi ya ona bir itirazım yok. Mesele iyimser bakabilmek zorunda olmak ya da olmamak.
Eğer iyimser bakmaya devam ediyor olabilseydim, hala cok sevdigim vatanımda yaşıyor olurdum. fakat ne yazık ki ben o ülkeden artık ümidimi kestim ve tası toprağı toplayıp ardımana bakmadan kaçtım açıkçası. çünkü ne kendim ne de çocuklarım için bir gelecek görmüyorum maalesef. açık söylemek gerekirse, artık birilerinin oyun sahası gibi oldu koca ulke; padişahlar ve diktatörler arasinda sıkışmış konuşamayan, susturulmus insanlar...
Farkındayız. Bunun için dışarıdan bakmak gerekmiyor. Şöyle düşün, bir olayı ve bir kavgayı tartışmayı uzaktan çok daha iyi gözlemleyebilirsin. Ama içerisinde olmak bakış açını kısıtlayacaktır değil mi?
Bizim durumumuz da öyle. O kadar farkındayız ki dışarıdan bakmaya gerek bile yok.
evet haklısın ne yazık ki 😪
Doğuştan beri haklıyım :)
Ahahaaa 😆😅🤣 gel seni padişah yapalım o zaman
Hayır ama milletvekili olabilirim. Onlar da doğuştan beri haklı halka karşı sonuçta :)
tamam, hadi yesili tuttum oyunlar kurallar benden, sen de kırmızı tut kurallari koyarsin 🤪🤪
azcık da biz oynayalım şu ulke oyunlarini bakalım 😎
Squid game mi oynuyoz ne bu yeşil kırmızı sjjsjs
Ahahaa piki tmm😇
Acıma yetime döner koyar gö.. diye bir laf var tam bunu yaşıyoruz:)
Aynen o hesap 😡😡
Sen yenimi ogrendin. Halbu ki gundemi tkp etseydin 1 hafta once haberin olurdu
Yeni ogrenmem tepki vermememe sebep mi?
Onlari buraya keyfimizden iyiligimizdrn almadik ki. Amerika biraya cekme karari aldi emretti ve oldu. Onlarin minneti bize degil amerikaya.
🤣 keşke girişi toptan yasaklasalar gitme ihtimali hiç olmasa
Bir insan neden Suriye'ye gitsin ki?
Tucari is iliskisi vardir. Mecburi gider
Ben parasina takilmiyorum zaten ya da sirket mi odeyecek, kendi mi odeyecek diye. Mesele baska, MESELE COK DAHA BÜYÜKK ‼️
Maalesef haklisin 😕😤
Adamlar 15 küsur senedir savaşta ve hala dış ülkeler tarafından vuruluyorlar, ceplerinde beş kuruş para yok, bunlar biraz saçma oluyor
Giden türk vatandaşlığı almış Suriyeliler düşünsün bizene Suriye'den
Aman boş ver bi kahve yap keyfine bak
Yurt disindayim zaten, keyfim yerinde 😊
Ama uzakta da olsam ister istemez uzuluyor insan, yazik o kadar emege, o kadar paraya, verilen degere😌
Nerde yaşıyon
Alm.
Almanyada türke karşı yaklaşım nasıl
Biraz insanina gore degisiyor tabi. Bazilari gayet normal dostca, kimi milliyetciler ise tavirli yaklasiyor elbet
suriye geçilirse sıra burada hazırnısın
Yazık diyorum tek kelimeyle
50 Dolar'da giriş harcı var
adamlar burada zaten niye gidelim
Çook garip bir durum
Çok iyi😅😅
boş ver ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?