Evet akpli olanlar da görüş belirtsin.
Rahatsız değilim
Rahatsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Suriye de bize gelecekse rahatsız değilim. Suriye bize gelmediği sürece rahatsızım, çünkü bu kadar masraf emeği herhangi bir Türk devleti dahi başka topraklara hayrına ve haydutlar istediği gibi yaşasın diye yapmamıştır. Mevcut hükümete de kızamıyorum başta her şey mantıklıydı. Ofisleri dinleyip askeri planları ifşa edenler sağolsun Rusların hızlanmasına neden oldular. Ama buna bir çözüm olması lazım, umarım Suriye'de pasif kalır veya çekilirler. Dünya'da pasifleşmeleri de iyi olur, çok şımarıklar.
Suriyelilerden rahatsız değilim. Tek rahatsız olduğum konu şu
Suriyelilerin hayatı sanki 6yy da falan gibi davranıyolsr yani çok eski kafa yapıları ve anlayışları var eski türkiye gibi bişey. Mahallede hem suriyeli hem de ukraynalı var ama ikisinin arasında dağlar kadar fark var yani aile içi şiddet olsun geçim olsun. Nası anlatsam bilemedim
Cevap
10Cevap
Rahatsızım dıcem bombalar altında ölen cocuklsr aglayan analar perısan babaları gorunce pısman oluyorum.. Rahatsız degılım dıcem ulkemızde multecı bızmısız gıbı yasamak zoruma gıdıyor.. Cıkamadım ısın ıcınden sen cıksr benı
Bu ülke en son kimin elinde olacak acaba çok merak ediyorum
Evet rahatsızım. Çoğu kez asıldıklarına, laf attıklarına, kötü bakışlarına tanık oluyorum
rahatsizim butun yabancilarin turkiye'de ulkemde olmasindan rahatsizim
Evet ülkeye ihanet hainlik demografi bozuldu enflasyon arttı hala bunları alanlara iy verenler kendine vatansever milliyetçi demesin
Genelde butun anket bizden rahatsizmis ozellikle kizlar bende suriyim mk ulkeme donsem ac kalcam umrunnda olcakmi o yuzden tr iyi
Evet rahatsızım, rahatsız olmayan deyyusları bunlarla birlikte Suriyeye Afganistana postalamak lazım hele bir iktidarı alalımda sonlarıda gelecek.
Suriyeliler candır can
tipten belli suri, ülkene dön artık
Lan kizla dogru duzgun konus iste sizi bu yuzden kimse sevmez ne bok oldgunuz belli dfol ulkene mk
Defol ülkene isminden belli Fuzuli birisin
Suriye bak bize kfur ediyo yakinda tebligat gelir sana ok hadi by
@Sensizasla34 he he suri suri esat bum bum
Artık gitsinler bence
Rahatsız olmayandan baya şüphe ederim
Rahatsızım gitsinler
çok rahatsızım
heralde
Ben rahatsizim
@muratskate evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?