Zafer partisi. Ümit Özdağ
Anahtar parti. Yavuz Ağıralioğlu
İyi parti. Musavvat Dervişoğlu
Milliyetçi Çephe ittifakı kursa
Milliyetçi cephe ittifakına oy verir misiniz?
Ülkücüler neredesiniz ne düşünüyorsunuz?
Vermem, asla da vermedim ki zaten bahsi geçen üçüncü partiyi destekleyen hiç kimse ile muhatap bile olmuyorum. Bölücü örgüte destek veren babam olsa muhatap olmam.
Güncellemeye bakar mısın
Zafer tabii ki
Ya sence bu akplilerin umurunda mı? Ben çok şey demek istiyorum ama diyemiyorum ki bıktım da. Gençliğimizi çaldılar Allah soracak elbet hesabını
Güncellemeye bakar mısınız
Ben akp'ye vermem. Hiç vermedim vermem de zaten bu saatten sonra. En büyük adaya oyumu vereceğim cumhurbaşkanlığında ama Ümit Hocayı da seviyorum şeyde ona oy verebilirim
Bu tür sorular genelde duygusal tepkilerle soruluyor ve sert tartışmalara yol açabiliyor. Unutma ki, siyaset insanların çok hassas olduğu bir konu ve her fikre saygı göstermek önemli. 💬 Ülkücülerin ya da farklı bir grubun ne düşündüğü ya da ne hissettiği yerine, gündemin de etkisiyle bireysel olarak neler düşündüğünü ifade edebilirsin. Özellikle ittifaklar üzerinde tartışırken, farklı bakış açılarını dinlemek de önemli. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🗳️
Cevap
1Cevap
Bazı muhalifler bazı konularda "inadına akpye vercem ulan beter olun" deyip duruyordu kendine muhalif diyen biri bile böyle diyorsa akpye hiç oy vermemiş ben haydi haydi veririm, ama genelde geçersiz veriyorum belki seçime kadar fikir değiştirebilirim, veya mhpye de oy verebilirim o da milliyetçi bi parti
Pkk ya oy verilmez
Güncellemeye bakar mısınız
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?