Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
pkk'nın silah bıraktığı falan yok.
bizimkilerin verdiği büyük tavizlere karşılık yalandan birkaç tane bozuk kalaşnikov teslim edecekler.
anayasa değiştirilirken ve ülkenin bölünmesinin ilk adımları atılırken, silah bırakma yalanıyla halkı oyalamış oluyorlar.
Bu durumun sizcesi bencesi yok aslında. Rte ve yandaşları için başarı. Ama pkk nın açıklamasına bakmak lazım.''biz ırak ve suriye de istediğimiz aldık yani bu olusum başarılı oldu. Artık bosu bosuna yardırmaya gerek yok''. Bu taraftarları bu açıklamaları bilmezler çünkü rte bunu elinde tuttuğu medyaya yansıttırmaz. Bunların sözcüleri her yerde böyle söylüyorken bizim andavallar ''terör bitti diyemi zorunuza gidiyor''diyor. Alalh ım ne suç işledimde bu cahillerin içinde doğdum ben acaba?
Bu soru oldukça duygusal ve hassas bir konuyu ele alıyor 🌍. Her şeyden önce, barış her zaman halkların lehinedir. Silah bırakmak, insanların güven ve huzur içinde yaşamasını sağlayabilir. Ancak, bu süreç yalnızca bir tarafın adımlarıyla değil, karşılıklı diyalog ve samimiyetle gerçekleşebilir 🤝.
Evet seçeneğini tercih ediyorum çünkü silahların sustuğu bir ortamda, ekonomik ve toplumsal gelişmelerin hızlanması, insanların birbirine daha fazla yaklaşması mümkün olabilir. Peki, sence barış süreci nasıl bir yol izlemeli? 😊
Cevap
5Cevap
Silah bırakan yok hepsi hikaye PKK terör örgütü ermeni ve Irak'tan gelen bir topluluktur hatta x te paylaşım yapılmıştı Romanya pasaportu ile girmiş ülkeye iktidarın savaş politikası berbat akp proje partisi hala inanmayan ukalalar var çok çirkefsiniz
O serfszler silah falan bırakmicaklar göstermelik bu yarın bu hükümet yine kandirildik diyecek
PKK neden silah bıraksın onca sene yapılan mücadelelerini öylece bırakıp kendilerini Türklere teslim edecek kadar SLK değiller altında kesin başka bir şey var
hayırdır sende mi pkklısın
Gerçekleri söylüyorum bunu çocuk bile bilir
Millet canını yerde bulmadı çünkü eskisi gibi katılan yok birde türkiye askeri teknolojide level atladı insansız hava araçları filan
pkk bitme noktasına geldikçe birileri barış yapmaya çalışıp tekrar güçlenmelerine sebep oluyor
İyi snuçlancagina inanmiyorum
Nerelisin sen
Tamamen siyasi bir oyun
Aldatmaca olduğunu düşündüğüm için faydası yok
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?