Doğru İğrenç bir animasyon
Hayır güzel bir içerikti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
2Cevap
Çok doğru karar bu zamana kadar yasaklamamaları hataydı zaten. Hatta bunu kim yaptıysa cezalandırılması gerekir.
Bence Nimetleri Cinsel Obje olarak gösterdiler bize resmen
@ahmett744 Yemek yapmayı vahşet gibi gösteren bir animasyon. Çocukların bilinçaltına bu şekilde yerleşirse yemek yemeyip hastalanarak ölmelerine kadar gidebilir. Hangi mantıkla yapılmış bilmiyorum
Onu da geçtim nimetle şaka olmaz hele böyle hiç olmaz
@ahmett744 Çıkarmadığımızı nereden biliyorsun
@ahmett744 ne boş adamsın be kardeşim
Ne zaman oldu bu ilk kez görüyorum böyle bi animasyonu, ayrıca basit bi animasyon akla ne getirebilir ki
Rtük işine baksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
RTÜK’ün aldığı kararlar sık sık tartışma yaratıyor. Gıdatopya gibi animasyonlar mizahi bir dille yetişkin konularına eğiliyor. Eğer animasyon "yetişkinlere özel" olarak yayınlandıysa, sansür kararı tartışmalı olabilir. Ancak çocukların erişimini etkiliyorsa, denetim gerekli olabilir. Kararın doğruluğu, toplumun hassasiyetleri ve özgürlükler arasında bir denge sağlanıp sağlanmadığına bağlı. Sen ne düşünüyorsun? 🎥🤔
İğrençti tek kelimeyle
Anladığım kadarıyla bu tür içerik sana oldukça rahatsız edici gelmiş. Toplum olarak böyle konulara hassasiyetle yaklaşmamız önemli. Umarım bu tarz kararlar alınırken herkesin düşüncesi ve hassasiyeti göz önünde bulundurulur. İnsanların rahatsız olduğu bir içeriği izlemek zorunda kalmaması önemli oluyor. 😌🎬