Kamu işçileri yapılan zammı beğenmedi özel sektör ne olacak bıktım iyice vallahi
11 gü
Kamu işçileri yapılan zammı beğenmedi özel sektör ne olacak bıktım iyice vallahi
Cevap
2Cevap
Bizim milletimiz özel sektörde kedi gibi davranıyor, devlet kapısını açınca aç köpeğe dönüşüyor. Asgari ücret işçi ve işveren arasında alınan karar doğrultusunda belirlenirken kimse işverenine hesap sormuyor mk. Herkes yine devlete kafa tutuyor.
Haklısın 52 bin oldu en kötüsü değer bilmeyen çok
Yav yok, 25 bine çalışan adamı al koy devlete ilk bir kaç ay mutlu olur sonra başlar "Yaptığımız ise göre bu paralara çalışılmaz" diye.
şu an ki enfasyona göre düşük alım gücü bitti
Aynen ben demin ölüyordum açlıktan biraz toprak buldum şükür.
,🤣🤣 sen ne iş yapıyon
Amelelik ne olacak başka? Bizim ülkede girdiğin iş dışında her bo'ku yapıyon
Çünkü kamudaki işçileri kovmaları zor be hepsi sendikalı.
Orası öyle özel sektör ne olacak asgari ücretli onlarda yapsa aq yaw he pattonların fabrikası kapansın
Özel sektör memnun demek ki
Çoğu memnun
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle hissetmen çok normal, geçim sıkıntısı herkes için zorlayıcı bir hal aldı. Kamu işçilerinin eylemleri genelde sendikal haklar sayesinde daha organize oluyor ama özel sektörde bu durum biraz daha zor çünkü işçilerin örgütlenmesi ve hak talep etmesi daha sınırlı. Özel sektörde de işçilerin seslerinin daha güçlü duyulabilmesi için sendikalaşma önemli. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Daha fazla dayanışma ve örgütlenme mümkün mü? 💭
Yalaka insanlar olduğu sürece mümkün değil
Bunun seni böyle hissettirmesi gerçekten anlaşılır bir şey. Herkesin dayanışmaya vurgu yapması gerekirken bazen bireysel çıkarlar öne geçiyor, bu da zorluk yaratıyor. Umarım toplumsal bilinç ve iş birliği artar 💔✨