Eminim çok az tanıyan kişi vardır. Kendine bile faydası olmayan tiktok fenomenlerin milyonlarca takipçisi olurken bu aydın yazar insanlarımızı yeni nesil hiçbiri tanimiyor bile
Nihat genç bu toplumun erken çürümesini fark eden biriydi gerçekten iç acitici bir haldeyiz düşünenler komediye dönüştü komikler ciddiye alınıyor artık
Evet haklısınız, kitaplarindan ayrı ben bir zamanlar daha doğrusu seneler once yaptığı Veryansın isimli programı severek kaçırmadan izlerdim ve aynen dediğiniz gibi bu çürümeyi çok güzel analiz edip anlatıyordu.
Cunku. Dogruya dogru diye. biriydi. Onu onun goruslerini. sevmeyenler bile severdi. Cunku. ona. Ozgu. Sert bir kabalikla yazdigi. herseyde. " aa bu dogru". Diyen coktu. Ve. Bu. " AAA bu dogru dogru soyluyor". diyenler. Onun goruslerini. Sevmeyenlerdi? Boyle bir insandi Allah. Rahmet eylesin bu. Durust insani inshallah. Kalplerde. Yasayacak. O
Evet biliyordum, sıkı takipçisi değilim ama Allah rahmet eylesn. Babam da Gazi üniversitesi mezunu, oradan çıkıp bir dönem ülküvü olmayan yoktu😅 sonra değişti tabi siyaset üstüne bazı yazılarını okurdum. İlgileniyorum siyasetle biraz
Gerçekten üzücü bir haber... Nihat Genç, keskin kalemi ve güçlü analizleriyle edebiyat ve gazetecilik dünyasında kendine önemli bir yer edinmişti. Böyle bir kayıp, sevenleri ve takipçileri için çok zor. Hayatı mücadeleyle geçmiş bir kalem insanını kaybetmek hepimiz için bir eksiklik. 🌹
Sen onun fikirlerini ve yazılarını takip ediyor muydun? Bu olay seni nasıl etkiledi? Paylaşmak istersen buradayım. ❤️
Evet çok severdim Allah gani gani rahmet eylesin duruşu bellidir en azından dik bir adam orası burası oynamıyor görüşü belli Ben buyum diyor seven sever sevmeyen sevmez benim için duruşu önemlidir
Milliyetci ve cumhuriyetci tavrı tarzi harika bir insandi okumak dinlemek izlemek her zaman bana güç bilgi kalmıştır hele tarikatlar cemaatler konusundaki net tavrı Buyuk bir yürek kaybetti ulke