Aylar önce Afganlı bir mülteci 17 yaşında ki Türk kızına t* *cavüz etmeye çalıştı kızımız karşı çıkınca taş ile başı ezildi ve yoğun bakımda bilinçsiz şekilde yatıyordu. Bugün haberi geldi Ayşegül dün ölmüş. Bizim kızımız diyorum çünkü bizlerin başına böyle bir olay gelmezse hiç biriniz bunu ciddiye alıp birşeyler yapmayacak. Ayşegül bizim kızımızdı illa kan bağımızın olmasına gerek yok bugün ona yarın bize yapılacak.
Amaaa içiniz rahat olsun sizin o tepelere çıkardığınız kişinin çocukları özel koruma altında onlara bir şey yapamazlar yeter ki onlar korunsun bizim ırzımıza kim geçiyor kim bizi öldürüyor önemli değil dimi? Önemli olan o kral ve onun sülalesi aman onlara bir şey olmasın biz ölürüz yaaa.
Bunu soru sormak için felan atmıyorum herkes birşeylerin farkına varsın Ayşegül'ün babasına susması için para teklif edildi ama susmadı ve konustu peki o konuşma nerede? 😂 Tabi ki haberlerde çıkmadı İnstagram'da felan var çünkü bu tür haberleri görüp krala karşı çıkalım istemiyor.
Ben bir kaç gün önce Suriyeliler, afganlılar gitsin dedim diye Türkler bile bana karşı çıktı ama ben oysa ki hepimizi düşünüyordum daha çok Ayşegül olsun istemediğim için demiştim. Son bir kaç yılda Suriyeliler tam 609 türk kadınına t* * cavüz etti ve 4200 türkü yaraladı. 2 yıl önce 12 yaşında ki Türk çocuğunu 3 Suriyeli t* * cavüz etmeye kalktı bir kaç ay önce 16 yaşında ki milli sporcumuzu öldürdüler. Ve siz hayla susup bana karşı çıkıyorsunuz 👏🏻👏🏻👏🏻
Bugün Ayşegüle yarın size ya da sizin çocuklarınıza Türkiye de zaten yeterince kötü insan varken daha fazla kötü insanları çekecek halimiz kalmadı bizim. Lütfen artık birşeylerin farkına varın yoksa gözünüzün önünde neler yaşanacak tahmin bile edemezsiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelllll.
Afganlı tarafından saldırıya uğrayan Ayşegül dün ÖLDÜ ?
O kadar çok haklısın ki gerçekten bir şey diyemiyorum bende. Bende gerçekten ırkçı bir insan değilim diyebilirim. Sevmesem bile her ırka saygı duyarım ama böyle de yaşanmıyor. Acil bunların gitmesi gerekiyor. Daha bunlar yüzünden kaç tane kadının ve kaç tane çocuğun zarar görmesi gerekiyor? Gerçekten şu baştakilerin iki tane oy için ve Avrupa'dan gelecek para için ülkeye yaptıklarına bak. Kadınlar gerçekten hangi millet olursa olsun eşsiz ve bence gerçekten biz erkeklere göre kutsal canlılardır çünkü onlara annelik gibi eşsiz bir duygu verilmiş en başta 🙂. Neyse işte bizim kendi kadınlarımızı hatta çocuklarımızı korumamız gerekiyor ki çok haklısın o dediklerinde ama yapamıyoruz da. Gerçekten bazısı yamyam gibi adeta ve medeniyetten denen şeyden haberdar değiller. Onlar yüzünden yine bizden birinin başına bir şey gelebilir ama bunun sorumluları belli en başta hükümet sonra da olmayan adalet sistemimiz diye düşünüyorum. Umarım hükümet en kısa zamanda değişir ve bunlar da çeker gider yoksa daha fazla insanın canı yanacak ve bunu asla istemem 🙏🏻