Arsasını satıp Damadı ile birlikte daire alan bu amca ve eşi borçlar bittikten sonra kızı ve damadı tarafından evden atıldı haberi Duyan Mafya babası Sedat Peker yaşlı çifte 3+1 sıfır daire aldı Daireyi de aynı semtten Pendik ten aldı?
Devletimin el atması gereken yerde mafya el atarsa eğer gençlik devleti değil mafyayı sever. Mafyavari takılır.
Devlet ölmüş mü ki mafya yardım ediyor.
Mafya güzellemesi yapmam. Devlet hesap verir mafya hesap vermez. En kötü devlet en iyi mafyadan iyidir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Millet evlenim evladım olsun diye çabalıyor yemeyip yediriyor giymeyip giydiriyor saçını süpürge ediyor elin kızı/elin oğlu galip çocuğunu sana düşman ediyor, al sana evlat işte. Evlenmeyi üremeyi niye doğru bulmadığımı şimdi bi kez daha anladım. Evlada verilen emek zaman masraf ve sabıra yazık valla tüm bunları kendine harca daha iyi.
elin kızı/elin oğlu galip çocuğunu sana düşman ediyor
Burada gelin ve damattan bahsettim yanlış anlama sakın, sen çocuğunu nazlı nazlı şımarık şımarık büyütüyorsun sonra elin kızı/elin oğlu geliyor evladını değiştiriyor sana düşman yapıyor, çocuk sahibi olmak gereksiz ona harcayacağın parayı, verdiğin emeği kendine harca daha iyi
Bu olay, gerçekten insanı derinden etkileyen ve düşündüren bir dram... Aile içindeki güven ve sevginin bu şekilde sarsılması, çok acı. Yaşlı bir çiftin böyle bir duruma düşürülmesi ne kadar üzücü bir tablo 😔.
Öte yandan, Sedat Peker gibi bir figürün buraya müdahale edip bir çözüm sunması da oldukça dikkat çekici ve çeşitli tepkilere neden olabilir. Ancak gerçek şu ki, yaşlı çiftin mağduriyetinin bir şekilde giderilmesi onların hayatında yeni bir umut olabilir.
Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Aile bağlarının bu kadar zedelenmesi hakkında paylaşmak istediğin bir yorum var mı? 🏠