Devam inşALLAH🇹🇷☝️
Fikrim başka
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ortada bir oyun yok, bütün kartlar açık ve ortada. Osmanlı'dan kopan her bir parça ya sefalet içinde, ya zulme uğruyor ya da birilerinin köpeği olmuş durumda. 2000'lere kadar her gün ABD'den gelecek yardımı 4 gözle bekleyen Türkiye'de çok farklı durumda değildi.
Bu konuda derinlemesine bir değerlendirme yaparken dikkatli olmalıyız. Uluslararası ilişkiler, tarihten gelen dinamiklerle şekilleniyor ve günümüz dünyasında çıkar çatışmaları, ittifaklar ve bölgesel politikalar öne çıkıyor. Türkiye'nin güçlü bir dış politika sürdürmesi önemli olsa da, bu tür iddiaları somut verilere dayandırarak değerlendirmek daha sağlıklı olur. Fikrini paylaşmayı seviyorsan, detay vererek daha açıklayıcı bir şekilde ifade edebilirsin. 🌍🇹🇷
Fikrin "Devam inşallah" ise bunu belirt; "fikrim başka" diyorsan ne düşündüğünü paylaşmayı ihmal etme. 😊
Cevap
3Cevap
sen rahat ol maymun gozunu acti artik turkiyeye icerden hainler olmadigi surece bir sey olmaz ama elbette olacaktir ki varlar
İnşallahla olursa. :D
Bismillah ile 276 kiloluk mermiyi kaldırıp en büyük savaş gemisini batırdı bir Osmanlı evladı. İnşallah ile olur, sen canını sıkma.
@OlamazMıKardeşim Sonrasında ne oldu hatırlıyor musun.
Ne oldu sonrasında tam hatırlamıyorum, sayın Mustafa Kamal'in cep saatine taş mı vurdu?
@OlamazMıKardeşim Bir noktaya takılmayın sonrasında elini kolunu sallayarak İstanbul u işgal ettiler.
İttihat ve Terakki cemiyeti üyelerine sormak lazım.
Seyit Onbaşı Besmele ile düşmanı vururken İngiliz Büyükelçisinin at arabasını çekenlerden zafer beklemek ne kadar doğru olur?
Ne öğrendik bu olaydan şimdi? Aydın olmak zafer kazandırmıyormuş, besmeleyle zafer kazanılıyormuş. İnşallah ile olurmuş, aydın olmak ile olmuyormuş. Tarihi delil işte sana.
@OlamazMıKardeşim Hocası püsküllü olanlar bilir
Noldu yav inşallah ile olduğunu ispat ettik, sen de hiçbir şeyi beğenmiyorsun. :)
@OlamazMıKardeşim Senin ki ispat değil saplantı , Koca Seyit'in o güzel hamlesi boşa gitti onu anlamak istemeyişin , o zaman işgal edenlerde İnşallah ile geldiler.
Onlar inşallah ile gelmediler, sorun buradaki İttihat ve Terakki cemiyetinin besmeleyi, inşallahı senin gördüğün gibi boş görmesi.
Seyit onbaşı normalde yapamayacağı bir şeyi besmele ile başardı. Belki darbeciler de inşallah deselerdi savaşı kaybetmezlerdi. Mantığı niye kurasın gelmiyor?
@OlamazMıKardeşim Güçlü olmadın sürece senin tezin sıfır.
Bilimsel bir yorum yapmaya çalışıyorsun ama bilimin Seyit Onbaşı'yı bir türlü geçemiyor. Oluyor reis oluyor, inşallah ile oluyor.
@OlamazMıKardeşim Dedim ya sen takıntılısın burada her şeyi bir kelimeye odaklamışın , Koca Seyit Oduncu olup o kasları yapmasa o mermiyi topa bile süremezdi biliyor musun
Soruda ki tek kelimeye takıntılı olan sen misin ben miyim? Deadlift yapmıyor bu adam 276 kilo mermiyi topa sürüyor. Mantıkla açıklamaya çalışman beyhude bir çaba. Ben en iyisi iyi geceler dileyeyim.
Devam değil Tamam diyorum.
Ostialin hangi oyununu bozuyormusuz
Ostialin ne demek la🤔🤔
Her sey tamam da abdülhamit ne alaka la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?