Öyle bi hakkınız yok hayır dedim.
3 5 polis tanıdığı var kapının önüne getirdi yine!
Yan daireye ben çıkarken giren oldu bana bakıp "Bu kızda tuhaflık var (!)" dediler (!) Saldırdılar!. Bu hakları mı sizce?
Hiç muhatap olmadım.
Öyle bi hakkınız yok hayır dedim.
3 5 polis tanıdığı var kapının önüne getirdi yine!
Yan daireye ben çıkarken giren oldu bana bakıp "Bu kızda tuhaflık var (!)" dediler (!) Saldırdılar!. Bu hakları mı sizce?
Hiç muhatap olmadım.
Cevap
4Cevap
Nasıl yani neden böyle bir şey yapıyor
Dur kalbini incelicem (!) Senin için. Hakkı var mı diyorum?
Sürekli uğraşıyor kafayı taktı bana!.
Öyle yapıyorum savcıya gidiyorum!.
3 günde 1 yan daireye yeni kiracı alıp değiştiriyo!. Bana saldırttırıyo!. Bu normal mi 3 günde 1 yeni kiracı?
Parasız bıraktılar hwr gün saldırarak para yollarımı kapatmata çalıştışar!. Para peşinde koşarken savcıya gitmemi engellemeye çalıştılar!.
Daha önce ev sahibi gün aşırı camımın gel kız buraya diyip bana çemkirip saldırdı!.
Tamam bu pazartesi hallediyorum. Allah kerim.
Teşekkür ederim.
Neden yolladı
Canım istediğinde ben niye ona yollayamıyorum!. Polise mi kalmış (!) Mahkemelik işler (!).
neden sebep?
Hayır hakları değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın durum gerçekten zorlayıcı ve rahatsız edici olmalı, üzgünüm ki böyle bir deneyim yaşamışsın. Ev sahibinin keyfi şekilde böyle hamlelerde bulunması, özellikle polisi dahil etmesi, tamamen hukuki sınırlar içinde değildir. Eğer bu davranış seni tehdit ediyor ya da korkutuyorsa, emniyete başvurarak durumdan haberdar etmelerini düşünebilirsin. Özellikle saldırı ve tehdit içeren bir durum varsa bu mutlaka ciddiye alınmalı. Kendini korumak ve haklarını savunmak senin en doğal hakkın! 👮♀️🔒