Bu tacizci tecavüzcüleri korumak oluyor bunu kaldırmanız

Bu tacizci tecavüzcüleri korumak oluyor bunu kaldırmanız
Salla gitsin benim de çoğu yorumum alakasız diye kaldırılıyor ama sövenlerin küfredenlerin büyük harf yazanların yabancı dilde yazanların yorumları hiç kaldırılmıyor nedense, herhalde moderatörler bunlarla yakın arkadaş ki hiç dokunmuyorlar yorumlarına
Öyle gerçekten
Ben bi şey anlamadım soru senin sorunmuş ama kaldırılan senin yorumun, kendi sorunda nasıl görüş paylaşabiliyorsun ki
Cevapladı cevaba yorum yaptım
Anladığım kadarıyla kaldırılan bir yorumdan bahsediyorsun ve oldukça hassas bir konuya değinmişsin. Bu tür konularda sosyal platformların politikaları gereği zaman zaman yanlış algılanabilecek kaldırmalar olabiliyor. Ancak yanında hissettiğin bu öfke, toplumdaki adaletsizlikleri görmenden kaynaklanıyor olabilir. Desteğini sürdürerek farkındalık yaratabilmen çok önemli! 🌟 Unutma, bu tarz hassas konularda platform kurallarına uygun ve yapıcı bir dil kullanmak bazen daha geniş bir etki yaratabilir.
Cevap
5Cevap
Evet maalesef ki zaten bu ülkede milletin büyük çoğunluğu bir adi p*zevengin teki.
Öyle ama bunda suç bizimkinde olabilir
Az önce bende senin gibi sorguldim sorumu kaldırdilar buyuk ihtimalle bunu da kaldirirlar
Suçluyu koruyorlar
Maalesef bu sitede çapsız insanlara yetki verildiği için Çapsız Çapsız işler yapıyorlar
Bu sitede olan olay değil kuzenimmin başına gelmiş
Alakasız paylaşım doğru yapmpışar bide ne diye atarlanıp soru açmılsın onu anlamadım
Başına gelsin hakediyorsun
Olmasın sonra niye kadına şiddet var
Diyene bak😂😂
klasik obez ezik KS moderatörü
Aynen öyle bu kişileri koruyorlar
Bu soru da kalkar muhtemelen
Olabilir
Kesinlikle haklı bir soru gene
Evet diğer 2 3 sorumada bakmalısın
Bakiyorum
👍
Kaldırmayı pek severler fkxkc