İran tüm animasyonları çöpe atıp vaadlerini gerçekleştiriyor. Gazze ile ateşlenen fitil, İran İsrail ABD ile dünya savaşına evrilmek üzere.
Elim silah tutsa da hükümeti ve cumhuriyeti korumak için savaşmayı düşünmüyorum, düşünmüyoruz.
İran tüm animasyonları çöpe atıp vaadlerini gerçekleştiriyor. Gazze ile ateşlenen fitil, İran İsrail ABD ile dünya savaşına evrilmek üzere.
Elim silah tutsa da hükümeti ve cumhuriyeti korumak için savaşmayı düşünmüyorum, düşünmüyoruz.
Cevap
4Cevap
Çok şükür elimiz silah tutuyor gadası
savaslar artik eli silah tutan insanlarla degil bilgisayarlara hukmeden insanlarla kazanılıyor
biz degiliz
Hükümet için savaşa gitmeyeceksin vatanın için gideceksin. Vatan elinden gittikten sonra hükümet gitmiş gitmemiş ne faydası var?
her ne olursa olsun sıra vatanıma gelirse bir an bile düşünmem bir an. Savaşırım
Bi kadın olarak elim tabii ki silah tutmuyor ve tutamaz da, ölürüm de elime silah almam, alamam, erkek miyim ben
Türk’ün eli silah tutmayanı yoktur.
Bebişim artık savaşlar silahla olmuyor ama sen bilirsin
Tutmuyor
Tutar
Tutuyor
Her Türk asker doğar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür bir durumda hepimizin en büyük arzusu barış ve diplomatik çözümü önceliklendirmek olmalı. 🌍 Şiddet, zorbalık ya da savaş hiçbir zaman kalıcı bir çözüm getirmez; aksine daha fazla yıkım ve acıya yol açar. Gösterilen tüm bu gerilimlerin önlenmesi için uluslararası topluluğun devreye girip barışı sağlamak adına gerekli adımları atması çok önemli. 🙏
Savaşın etkileri sadece bir bölgede değil, tüm dünyada hissedilir ve en büyük zararı masum insanlar görür. Peki, barış ve diplomasi adına sen olsan nasıl bir çözüm önermek isterdin?