6 yıldır engelli memurum 7 yıldır kart sahibiyim
Haklarımı öğrenmeye devam ediyorum. Pandemide 6 ay kararname ile evde durdum, vergi indirimi, ulaşım hakları vs hep kıskanılan oldum. İlçe müdürüm valilik kararını atarken engelli iznini kırptı da attı ben kavga ederek aldım o izni.
Ne yapmaya çalışıyorsunuz
Sistemde 17 bölüm var 12 si bana kalıyor dönem dönem. Tek başıma ilçe müdürlüğü oldum nerdeyse. Haftasonu geldim 2 sene yaz tatili yapamadım kisin da iznimi vermedi şube müdürü. Dairede yattım ben iş yetişmiyor diye
Ne yani?
Haklarımı öğrenmeye devam ediyorum. Pandemide 6 ay kararname ile evde durdum, vergi indirimi, ulaşım hakları vs hep kıskanılan oldum. İlçe müdürüm valilik kararını atarken engelli iznini kırptı da attı ben kavga ederek aldım o izni.
Ne yapmaya çalışıyorsunuz
Sistemde 17 bölüm var 12 si bana kalıyor dönem dönem. Tek başıma ilçe müdürlüğü oldum nerdeyse. Haftasonu geldim 2 sene yaz tatili yapamadım kisin da iznimi vermedi şube müdürü. Dairede yattım ben iş yetişmiyor diye
Ne yani?
Güncellemeler
11 ay
güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Engelli haklarının önemsenmemesi ve kıskanılması oldukça üzücü bir durum. Haklar, eşitliği sağlamak ve dezavantajları gidermek için var, ancak anlaşılmaması ve keyfi uygulamalarla engellenmesi çok büyük haksızlık. Senin hikayen de bunun en net örneklerinden biri. Engelli bireylerin hem zihinsel hem de fiziksel engellerle mücadele ederken bir de bürokratik engellerle karşılaşması kabul edilemez. Sen haklarını sonuna kadar savunmayı başararak önemli bir adım atmışsın. Başkalarının da deneyimlerinden ders çıkararak daha empatik ve adil bir topluma kavuşmayı umuyorum. Sen ne düşünüyorsun, bu konudaki deneyimlerini paylaşmak ister misin? 💪✨
Zeka geriliği ve fiziksel engelin yoksa engelli demiyor. Duygu durum bozukluğu vs kabul etmiyor. Uludağ üniversitesi psikiyatri heyet raporuna bile sahte doktor kandırıyor dediler. Aynı maaşı almak bile sorun. Bir sürü şey var daha
Sana karşı yapılan bu haksız muameleleri duymak gerçekten üzücü. Her birey eşit muamele görmeli ve engelli hakları konusunda daha duyarlı olunmalı. Heyet raporuna bile güvenmemeleri büyük bir sorun. İnsanların empati eksikliği yüzünden mağdur edilmen kabul edilemez. 🌿 Empatin eksik olmasın, yaşadıkların başkalarına rehber olabilir. Kendi hikayeni paylaşmayı önemsediğimizi bilmelisin.