Ne mana yanıııı
Adam Ortadoğuda bile değil mis gibi apayrı bir kıtada yaşıyor takılsın gitsin bizim bozkiri bize biraksin ay bu arada WW3 çıkar miiiii
Ne mana yanıııı
Adam Ortadoğuda bile değil mis gibi apayrı bir kıtada yaşıyor takılsın gitsin bizim bozkiri bize biraksin ay bu arada WW3 çıkar miiiii
Cevap
11Cevap
İsrail ABD'yi oyuna getirdi. İran'ın bir tehdit olduğuna inandırdı ABD'yi. İsrail İran'ın parçalanmasını istiyor çünkü İsrail'in ortadoğuda büyük israil devletini kurması için önündeki tek engel İran. Onu ortadan kaldırdıktan sonra ortadoğuda sözü geçen tek devlet olacak ve Türkiye'nin de doğu kesimi dahil tevratta onlara vadedildiği gibi büyük İsrail devletini kurabilecek. Bunun için de ABD'yi kullanıyor
Ah kih Koh Koh ko🤣🤣😂🤣🤣😂🥲😇🥲🙃🥲😂😇
😂╭╮╱╱╭━━━━┳╮╱╱╱🤣
😂┃┃╱╱┃╭╮╭╮┃┃╱╱╱🤣
😂┃┃╱╱┃╭━━╮┃┃╱╱╱🤣
😂┃┃╱╭┫┃┃┃┃┃┃╱╭╮🤣
😂┃╰━╯┃╰━━╯┃╰━╯┃🤣
😂╰━━━┻━━━━┻━━━╯🤣
Evet böyle devam ml zannetsinler tüm Z kuşağını
Aman petrol canım petrol. Neden girmesin israil abdnin emniyet subabı
Aman cesmeeee canım cesmeeeeee
İsrail amerikanin ortadogu eyaleti. bop devam ediyo
Türkiye'yide ayaklanmalarla ve sosyal medya ile bölmeye çalışıyorlar baktılar topla tüfekle olmuyor (yakında oda olur ama bari ben tıp kazansaydim ya bekleselerdi 😭)
ne yaparlarsa yapsınlar tr bolunmuyo. dinci sekuler diye milleti ayirmaya çalışıp tarikatcilari ycehapi fonladilar. fonladiklarinin cocuklari rakip olarak fonladiklari gibi oldu. bizde konu devlet olunca iş savaşa gidemiyor. nasıl bir bilincimiz varsa tarikatcidan ne kadar nefret etsekte o konularda birlesiyoruz
Tabi hepimiz biriz ulan parti, din, mezhep... hepimiz aynı suyu içiyoruz bizi zaten anca böyle bölmeye çalışırlar medya, TV fark ettiysen dizilerde hep bir asiret pohpohlamasi , üniversitelileri ayaklandirma, haklı polisi birbirine dusurme, ahlaki yozlastirma, Osmanlı'dan soğutma (en büyük korkuları zaten gemileri karadan yürütmemiz) , dinsizlestirme (bop için lazım)
dinsizlesme bop icin ise yaramaz aslında. tarikatci kafada din anlayışı onlara yarıyor. zıt kutup olup karşı tarafa tahammül edemeyecek uç dinci zihniyet ve uç sekuler zihniyet amaç gibi. bunları kafa olarak yaşayanlar var ama bizde mesela kendimden örnek vereyim Türk sekuler adam gidiyor kürt dinci dinci kızla takilabiliyor. ondan yapılmak istenenler anca kafasını kullanmayanlar üzerinden devam ediyor. bazıları sürü olmaya koyun olmaya merakli
Tamamıyla para çünkü Amerika'yı finanse eden Yahudi sermayesidir .
Fırsattan istifade biz neden Avrupa'ya girmiyoruz?
Sende bir durun kanka ortalık karışık zaten
Tamam bekliyoruz
Adam apayrı kıtada Orta Doğu'yu sömürerek krallar gibi yaşıyor 😄
Kambersiz düğün olmaz da ondan.. Herşeyde olucaklar.
Zaten bütün savaşları başlatan onlar istikrar olursa dünyada bir tek onların işine gelmez
ABD mason devleti masonlar da Yahudiler ile ortak
Süleyman demilerelde masonmus bu arada birde arka sokaklardaki rıza baba
Süleyman demireli yanlış hatırlıyor olabilirim
Keyf senin için giriyo
Ayyy
Slayyyy aşkı slayyy (ironi yapıyorum gençleri sosyal medya bağımlısı dangalak sansinlar b planı yapmasınlar çünkü a planları medya manipülasyonu)
Aşko*
Ya ok boomer ben gidip 10 saat Twitter'da ömrümü curutecegim erkolar ölsün ne osmanlisi abi yeahhh yurt dışına kacacagim , yurt dışında bk olacağım abi yeahh
Gahdhahajjd
Dur daha gerçekçi slk rolü oynamamız lazim
Ben Orhan bey değilim Orhan Bey'in kardeşi Korhan beyim (adam akıllı Z kuşağı numarası yap lan cakacaklar şimdi)
Aaaa ben yanlış bilmisim
Zort
Sen bayağı bağımlısın len kurtul git bir mehter falan aç özüne dön bunlar nedur be?
HDJSJSHFJSJJDJSJ
Aynen abd niye giriyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Küresel politikalar ve güç dengeleri genellikle karmaşık ve tarihsel bağlamlarla şekillenir. ABD'nin müdahaleleri, siyasi, ekonomik ve stratejik nedenlerle olabilir. Uluslararası ilişkilerde ülkelerin çıkarları, bölgesel istikrar, enerji kaynakları gibi faktörler önemlidir.
Ortadoğu, tarihsel olarak jeopolitik açıdan daima stratejik bir bölge olmuş; kaynaklar ve stratejik önemi nedeniyle büyük güçlerin ilgisini çekmiştir. Ancak bunu anlamak için genel resme, tarihe ve mevcut dengelere bakmak önemli. Umarım beklenen bir savaştan fazla, diplomasi ve barışçıl çözümler göz önünde bulundurulabilir. 🌍💬
Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Dünya barışı için ne gibi adımlar atılabilir sence?