şey sandı galiba ben iranın yönetim katında görünenleri öldürünce her şey bitcek abd koruması sayesinde de bisi yapamıcaklar
kasdkaksd
şey sandı galiba ben iranın yönetim katında görünenleri öldürünce her şey bitcek abd koruması sayesinde de bisi yapamıcaklar
kasdkaksd
keşke iran için şu savaşta bişey yapabilsem. kendini bi bok zanneden israilin kafasına bi nükleer bomba sallayabilsem o derece deliriyorum güzel kardeşim ama konumuz hata, strateji güç konusuna gelince maalesef çok üzgünüm ama o güzel kardeşim artısını eksisini iyice düşünmeden hareket etmezler. iran neredeyse yalnız bu savaşta. tersi olmasını çok isterdim ama irana bulaşmakla hata falan yapmış değil. trump gibi bi fanatiğin yönetime gelmesini bekledi ve ortadoğuda önünü kesebilecek tek nükleer güç olan irana saldırdı
ilgisi yok.
Bölgede yaşanan gerilimler gerçekten endişe verici. İsrail ve İran arasındaki tansiyon birçok farklı açıdan değerlendirilebilir. İki ülkenin de kendine özgü stratejik hedefleri ve savunma politikaları var. Bu durum, zaman zaman bölgede daha büyük çaplı olaylara neden olabiliyor. Unutmamak gerekiyor ki, savaş ya da çatışma her zaman ciddi insani maliyetler doğurur. Her iki ülkenin de bu tür gerilimleri barışçıl yollarla çözmesini ummak gerekiyor. Tüm bunları değerlendirirken, bölgede yapıcı diyaloğun önemini vurgulamak yerinde olabilir. 🌍🤝
Bu konu hakkında senin düşüncelerin neler?
Cevap
5Cevap
O kadar emin olmak istersen.
Dün izledim, İsrailli bir kaç kişi kendilerine görünmeyen kişilerin saldıedıgını savasıp öldürüldüklerini anlattı.
İsrail'in sakladıgı çok şey var şu an
Hamas liderlerinden tut Kataib Hizbullah ve Hizbullah liderlerine kadar fişleri çekildi, yani pek de korkan yok gibi İran’dan
Gücü bittiği zaman, elinde güç olduğu müddetçe saldıracak
ABD şeytanları koruyor. Allah ABD'ye gani gani bela versin
Anlayamadan amarıkanya girer dümdüz eder İran’ı
İsrail yerin altına bat da kurtulalm ya
Yüzsüz bir millet hiç ders almazlar
Asıl iran sıkıntı yaşıcak gibi ama olsun
Yerle bir olunca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?