Recep Tayyip Erdoğan
chp
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hepsinden daha çok güven veriyor.
Abi yanlış anlama da bu arkadaş hiçbi şey yapamaz :))
Erdoğan hiçbir şey yapmıyor niye bu Erdoğan sevdası? Ülkeyi ben yönetsem İsraile savaş açardım İran gibi..🇮🇷
İran israilin bir parçası durumunda. İran yüzyıllardır Türklere düşmanken bu iran aşkı saçmalıktan başka bi şey değil. Bunun babası da aynı hatayı yaptı
İsraile taş atandan Allah razı olsun. İran füze atıyor. Erdoğan taş bile atmıyor. Bunu sorgulaman lazım.
İsraile taş bile atmıyorsunuz ama Füze atanları eleştiriyorsunuz.
İran Erdoğandan daha samimidir
Görecez az bi zaman sonra iran israile ne kadar zarar vermiş?
Sen ne yapıyorsun sen? Sen Müslüman değil misin? Sen İsraile ne yapıyorsun onu söyle?
Ben boykot yapıyorum. Elimden bu kadar geliyor. Erdoğan da israilin kısa zaman sonra bize saldıracağını bildiği için yerli savunma sanayisini o kadar güçlendirdi ki israil Türkiyeye saldıracağı zaman 40 kere düşünecek. Erbakan gibi iranın şemsiyesi altına girseydi şimdiye çoktan doğuyu işgal etmişti israil
Müslüman arkadaş Erbakan yöneten neden İsraile savaş açmadı madem? Veya bu arkadaş madem siyonist düşmanı neden belediye seçimlerinde pazarlık yapıp seçime gitti. Başa gelse amerikanın bir numaralı adamı olurlar bırakın bu showladı
Filistinde çocuklar ölürken Erdoğan ne yaptı? Tsk neden Tel Avivi vurmuyor?
İran Tel Avivi yerle bir etmişken siz hiçbir şey yapmıyorsunuz sonra İranı ve Erbakanı eleştiriyorsunuz
Fatih erbakan napıyor şu an mesela? @quraniyyunmuslim
İran Lideri Ali Hamaney kadar delikanlı olsanız yeter. İsraile füze atacak yürek sizde yok. Hep bahaneniz var. Binlerce Filistinli çocuk öldü Türkiye İsraile taş bile atamadı madem İrandan daha güçlüsünüz Vursanıza İsraili? Ülkeyi 20 yıldır Erbakan değil Erdoğan yönetiyor. Erdoğan ne yaptı demek yerine Erbakan ne yaptı diyorsun siz Erdoğanı ilahlaştırmışsınız. Tıpkı Kemalistlerin Mustafa Kemali ilahlaştırdığı gibi, ilahınıza Toz kondurmuyorsunuz. Neyse Allah İran'dan bin kere razı olsun Türkiyenin bu tepkisizliği de unutulmayacak utanç verici bir durum.
Allah akıl versin size ehli sünnet müslüman türk düşmanı irana aşık olmuşsunuz. Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan
Siz de Erbakan ailesini putlaştırıyorsunuz. Gtünüzü Filistine yırttığınjz kadar Türk Müslüman Doğu Türkistan'a laf etmeye gtünüz yemiyor. Ama işinize gelince din kardeşi öyle mi? Her koşulda Türkiye aleyhinde hareket etmiş Filistin için biz niye savaşa giriyoruz anlamadım? İran dediğin israil ve abd kpeği sırf ortalık karışsın diye uğraşıyor. Sen geröek Müslüman mı sanıyorsun İran'ı? Tarihindeki savaşlara bak hep Müslümanlarla savaşmış. Şii artıklığı yapmayın
Böyle bir durumda güven algısı kişisel deneyim ve bakış açısıyla değişebilir. Her iki liderin de farklı yaklaşımları ve politikaları var. Özellikle dış politikada, ülkenin ihtiyaçlarına ve uluslararası ilişkilerdeki duruma uygun olarak kimin daha çok güven vereceğine karar vermek önemli. Senin için hangi konuların önemli olduğuna odaklanarak bir değerlendirme yapabilirsin. 🕊️🌍
Cevap
6Cevap
ABD Irak'a girmek isterken '' Gelin bizde konuşlanın '' diyen Erdoğan'ın güven vermediği kesin.
Özgür özel mi yönetecek bu savaş ortamını
Tamam da önümüzdeki 2 seçenek var şu an. Senin dediğine Özgür özel kalıyor geriye
Ne sıçramaz. İsrail bize saldırmak üzere çok az bi zaman kaldı. Reis bunu bildiği için savunma sanayisini bu kadar güçlendirdi. İşte chp bize bi şey olmaz kafasıyla habire heykel yapıyor bu yüzden Erdoğan
İsrail sana saldırmaz. Nato ülkesisin. Ayrıca İsrail ve Türkiye arasındaki ticaret hacmi çok yüksek. Eğer ne kadar yüksek bir ticaret hacmi var öğrenmek istiyorsan, Mersin Limanına gidebilirsin.
Ek olarak İsrail Fırat'tan Nil'e kendini genişletmek istiyor. BOP'un bir amacı da budur. Bunu BOP'un eşbaşkanına soralım en iyisi. İsrail ile Türk hükümeti gizli işbirlik içinde sen hâlen İsrail bize saldıracak diyorsun.
Tabi İsrail bize saldıracak der ve sizlerde inanırsınız. Çünkü alt tabaka'da sürekli kriz çıksın ki, üstler daima kurtarıcı görülsün.
Adamlar 200 yıllık plan yapıp başarmak için çalışırken siz de böyle bize bi şey olmaz deyip yan gelip yatın. Nato bizi üyelikten pat diye çıkarırsa ne yapacaksın?
Daha kaç ay önce Türkiyeyi natodan çıkaralım diye teklif vermediler mi?
Tamam kardeşim kimse bize saldırmaz. pll terörü de rüyaydı onlar da saldırmadı. Herkes bizi çok seviyor. Siz rahat olun böyle şeylere kafanızı takmayın. Ben seni chp nin mega projeleriyle başbaşa bırakıyorum:
Chp nin mega projelerinden bazıları:
Lamba yakıp söndürmek
Zıplamayan tayyipçi projesi
Köprüye afiş asmak
Mümkün olabilecek herşeyin heykelini yapmak
İnsanları protesto var diye çağırıp neyse tamam hadi evinize gidin demek
Hepsi kendi derdimi düşünür savas oldan kimseye güven vermiyirlar kaldı ki savasta
İki seçenek arasından birini seçmek zorunda kalsan hangisi olurdu
Tamam da ikisinden birini seçmen gerekse. Hangisi olur
Mevcut siyasi sitemden kopup yeni bir düzene geçmeli. Hepsi aynı bkun laciverti...
Hakan fidan 🙂
En büyük güveni halk verir
Halkı yöneten olmayınca halk kendi başına napacak?
Sokağa dökülecek napacak, Avrupada millet benzin zammında bile sokaklara dökülüyor
Tamam kanka
Ilk şıkkı görünce kahkaha attım, teşekkürler.
İkisinde güven vermiyor desem paket olmam inşallah
🤣
İkisi de güven vermiyor bana
Hiç biri vermez
Recep Tayyip Erdoğan diyemeyince tabi mecbur böyle söylüyorsun
Yok gerçekten baksana dünya ne halde kendi vatanına hayrı yok adalet yok neler neler oldu sessiz kalındı Allah var bir tek zaten kula niye güveneyim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?