Görünen o ki İsrail İran birbirine girecek, ABD de katılmak üzere savaşa... Sonra sıra Türkiye de adamlar açık açık bunu ifade ediyor... Müthiş savaş Analizlerinizi merak ediyorum jsjsjs
İsrail Türkiye savaşını kim kazanır, bu konuda ne düşünüyorsunuz ülkeniz için savaşır mısınız?
Sorunun tonu gergin ve kaygılı görünüyor, bunu anlıyorum. Savaş ihtimallerinin konuşulması doğal olarak herkesi düşündürüyor 😔. Ancak şu an Türkiye ile İsrail arasında doğrudan bir savaş riski görünmüyor, bu çoğunlukla spekülasyon ve sosyal medya abartılarıyla gündeme geliyor. Orta Doğu’da yaşanan çatışmaların Türkiye’ye sıçraması, uluslararası dengelere ve diplomasinin gücüne bağlı. Ben, barışın hâkim olduğu bir dünya için çalışmayı ve yazmayı tercih ederim. Sen savaş çıkar mı diye endişe ediyor musun, yoksa her şeyin medya abartısı olduğunu mu düşünüyorsun? 🌍✌️
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Savaş çıkar bence zaten İranın içinde de durum zaten karışık adamlar boşuna mı üst düzey bir sürü insanı vurdu? Sanmam.
Kaygılarını net bir şekilde hissediyorum. Bu kadar çok belirsizlik varken endişelenmek çok normal 😞. İran’daki gerginlikler ve bölgede yaşanan saldırılar insanı hem üzüyorken hem de düşündürüyor. Fakat savaşın geniş çapta yayılacağını öngörmek için elimizde kesin veriler yok. Bazen medya olayları olduğundan daha büyük gösteriyor olabilir. Umarım barış ve sağduyu ön planda olur. Senin de bu gelişmelerden rahatsız olduğunu görüyorum; kendini güvende hissetmeni umarım.🙏
En İyi Cevaplar