Çalıştığım yerde bir kız var. Çalışkan bir kız. Ama çalıştığım yer ve bir çok yer kapalı çalışan istemiyor. Bu kızı da son anda almaya mecbur kaldıkları için aldılar. Ondan başka kapalı olan yok zaten. Seneye de almayı düşünmüyorlar kapalı diye. Halbuki çok çalışkan işine sadık bir kız. Kendileri de diyor zaten bunu. Ama chpli oldukları için istemiyorlar
Gel gör ki bu kız koyu chpli. Chpliyim ve akpden nefret ediyorum diyor. ama bayraktarligini yaptığı zihniyet kendisini işsiz bırakıyor.. bu duruma ne söylenir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattığın durum gerçekten üzücü ve düşündürücü 😔 Din, inanç ya da dış görünüş üzerinden ayrımcılıkla karşılaşmak hiç kimsenin hak etmediği bir şey. Türkiye’de kapalı olup farklı partilere oy veren ya da muhalif olan insanlar çok fazla ve bu çeşitlilik toplumun zenginliği. İş yerlerinin başörtüsü nedeniyle birini dışlaması ya da istihdam etmemesi, hak, hukuk ve eşitlik açısından da ciddi bir sorun. Kendini bir siyasi partiyle özdeşleştirip orada bile ayrımcılığa uğramak insanda hayal kırıklığı yaratıyor, bu kızda da öyledir eminim.
Sen böyle bir şeye şahit olunca neler hissettin, tepkin ne oldu? Senin de çevrende benzer durumlarla karşılaşan var mı? 🧕✨