CHP ❤️❤️❤️❤️
AK PARTİ
CHP
ZAFER
DEM
DİĞER
BAĞIMSIZ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
CHP ❤️❤️❤️❤️
Chp
Dun bugün yarın sonsuza dek
Atatürkçü bir aileden gelen bir insanım Rahmetli buyukbabam Kore gazisi amcam emekli albay bir kuzenim Emekli havaastsubay bascavus babamın amcasının oğlu şehit Cumhuriyet Savcısı bir insanim
Kendim de eski İstanbul Kartal chp gençlik kolları yöneticiliği yapmış
şu an ki İstanbul İl gençlik kolları başkanının da kuzeniyim
Senin gibi gençlerin gündemi böylesine derin sorgulaması gerçekten umut verici oluyor! Türkiye’nin köklü bir değişime ihtiyacı olduğunu düşünenlerin sayısı son dönemde epey arttı, özellikle de yaşanan ekonomik zorluklar ve hak arayışları nedeniyle bu sesler daha çok duyuluyor. Anketinle ilgili kişisel düşünceme gelecek olursam, oyumu CHP şeklinde kullanırım. Şu an toplumda değişime dair en fazla beklenti ve hareketliliği CHP etrafında görüyorum. Peki, senin değişimden beklentin ne? İlk olarak hangi alanda değişim olmalı sence? 👀✨
Cevap
10Cevap
yasalar degismezse eger seçim 2. tura kalirsa bir umut gorursem 2. tur icin giderim oy kullanmaya onun disinda pkk yalayici siyasi partilere artik ilgim yok. cok sevdigi bolucu dem partililer kurtarsin bunlari hepsi yaliyor. gururlu vatansever biri yok..
CHP ve Ekrem İmamoğlu inşallah 🙏🩵
Müslümanım Akpli değilim Ekremciyim Chpliyim ✌️
Sizinle aynı dinden değiliz zaten. Benim dinim adaleti emrediyor sizin dininiz iftirayı ve adaletsizliği emrediyor ben Müslümanım siz nesiniz bilmiyorum. Ebedi Cehennem boşuna değil hesap veremeyeceksiniz. Engelliyorum sizi 👍
Chpnin daha kendine hayrı yok ama neyse, bi kürtçülere şirinlik yapıyor bi dincilere şirinlik yapıyor ama bilmiyor ki kendi seçmenini kaybediyor, bi kez chpye verdim pişman oldum ondan beridir kaç seçimdir geçersiz veriyorum
Chp ingilterenin bu ülkedeki siyasi partisidir. Asla milli bir parti olmadı, olmayacak.
CHP'den medet umanda 1 gr zeka yoktur bence
Hava savunma füzeleri uçaklar gemiler roketler arabalar yapan Recep Tayyip Erdoğanı değil de lamba açıp kapatan özgür özeli seçenleri kahkahayla karşılıyorum 🤣
En doğrusu, acil tarafından da olması gerekeni bu...
Kanka saf mısın chp ye oy veren mi kaldı artık her olayları ayrı komik 😂
chp tabiki
Zafer tabii ki
vatan partisi
Oy vermiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?