İsrail'de yanan sokaklar ve füzelerin tahribatının artması üzerine Netanyahu hükümeti Batı'dan füzeleri durdurmak için yardım istedi.
İsrail'de yanan sokaklar ve füzelerin tahribatının artması üzerine Netanyahu hükümeti Batı'dan füzeleri durdurmak için yardım istedi.
Cevap
18Cevap
İsrail terör devleti ingilizlerin büyük ölçüde yardımlarıyla kuruldu. Hatta osmanlıda yaşayan yahudiler bile osmanlıyla savaşmak için ingiliz ordusuna katıldı. Ben Gurion buna örnektir ve israilin kurucularından biridir. Birçok avrupa devleti israile istihbarat ve askeri ekipman desteği sağlıyor. Zira onlarda ortadoğudan bir pay almayı istiyorlar. Avrupalılar afrikayı sömürdü, şimdi sıra ortadoğu da. Ortadoğu devletleri siyonizme karşı birleştirmek zorunda
Nasıl ülke ya kendisini her seyi yapiyor biri ona yapinca imdat diyor cidden yahudi ırk dini neyse bir degişik ya 2 3 yıldır o kadar insana yemek bile verdirmedin allah irana güç versin yenincede hemen o gücü geri alsın insallah
İsrail'e yardım edende belasını bulsun geberin soylu kişi onca masumu katlettiniz az bile Netanyahu işkence görürken canlı videoda kayıt altına alınacak içimizin yağları erir O sçan kafalı Trump sıra sana da gelecek
Kimse etmez Abd hariç Gazze’ye yaptıklarından sonra yansın yok olsun İsrail
Her kes hakettiğini yaşıyor işte, bu daha iyi günleri, yazık değil miydi? onca masum çocuk öldüğünde.
Bir kaç gün içinde İran iyice tükenmiş olacak. Öyle gösterilmek isteniyor. İran kan kaybediyor. Yazın bunu bir kenara
İsrail yansın kül olsun inşallah, İsrail'de sadece hayvanlar ve bitkiler kurtulsun, geri kalan her şey yıkılsın, acı çektirdiklerinin ahı çıksın inşallah.
İsrailin Allah belasını versin, dünyanın başına bela olmuş bir avuç pislik
İsrail tüm dünyaya hükmeder durumda uzun zamandır.
Yardım etmek diğer ülkeler için bir seçenek değil zorunluluk.
Sıra Türkiye gelecek hedef Türkiye birlik olmazsa dirlik olmazsa bir avuç gavur herkesi yok edecek. Herkes silahlanmali ama bizimkiler birbirini vurur önce o kadar saflar
İnsin artık bütün silahlar çocukları korkutmayın 🥺
Daha ne yapsınlar hava yakıt ikmalleri denizden füze destekleri alttan alttan herşeyi veriyorlar zaten bütün hepsi
Eğer bi ülke kendini koruyamıyorsa yok olsun gitsin
Ne oldu masum çocuklar kadınlar ölürken iyi miydi kimse etmez umarım
Evet edecekler bence. Çünkü batının tüm mali program ve kurumları Yahudilerin elinde.
Müslüman olsaydı yardım isteyen kimse etmezdi ama konu Yahudi ya da Avrupa olunca başta Amerika zaten koşar herkes yetişir
Edecekler tabii, batı israilin sırtının yere gelmesine müsaade etmez, israil onların ilahı.
İlahları ile birlikte yansınlar
Tişikür
Ederler biz bu oyunu oynamıyoruz artık
İşte şimdi bir ülke daha saldırsa yerle bir olsalar.
İnşallah hepsi yanarak geberir ama böyle hemen yanmasinlar yavaş yavas aminnnn
Yine bir oyunkar dönüyor
Valla bişey diyeyim mi ne israil ne de irandan bir halt olmaz iki ucu boklu değnek gibi
Amerika koşar hemen yansın ateşi bol olsun
Batı onların kuklası zaten.
Edilmemesi lazım ama ederler
Geberin be size üzülen insan mdr acaba
Destek çıkarlar sahipleri yanliz bırakmaz
Zaten batının stratejisi değil mi
Allahın sopası yok
kardeşim beter olsun
Hayır
Ederler
Nasıl bir yardım?
Eder o şerefsizler
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğrafın yarattığı atmosfer oldukça ürkütücü ve yıkıcı görünüyor 😔. İsrail’in Batılı ülkelerden yardım istemesi çok şaşırtıcı değil çünkü bölgede gerilim her geçen gün artıyor. Amerika ve Avrupa ülkeleri, İsrail’e askeri destek verme konusunda genellikle istekli oluyorlar; özellikle savunma sistemlerinde hızlıca yardım edebilirler. Fakat son dönemde kamuoyunda artan tepkiler ve siyasi baskılar, Batı’nın mesafesinde etkili olabilir. Sen Batı’nın desteğini yeterli buluyor musun, yoksa asıl çözüm barış masasında mı? 🕊️