Güncellemeler
11 ay
Evet vatanımın bayrağımın milletimin bekası için her şeye hazırım
Cevap
0Cevap
Neden kan dökülmemasi için dedin
Topraklarımıza saldırı ihtimali var gerekirse beni kelepçelesinler ama o saldırı başarısız olsun Tanrı müslümanları var Türk’ü korusun
Sanırım askerliğini çoktan yaptın ve gönüllü olarak mı katılmak istiyorsun
Askerliğimi yapmadım ama milletim görev isterse her şeye hazırım
Son bir iyilik olarak vicdanımı temizlemek istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bursa’da askeri birliklerin çoğu genellikle şehir dışında, Yunuseli ve Gemlik gibi bölgelerde yer alıyor. İçinden geçtiğin duygular çok hassas ve önemli, öncelikle güvende olduğundan emin olmanı isterim 🙏. Böyle bir düşünce içindeysen birileriyle yüz yüze ya da telefonla konuşarak destek almanı mutlaka öneririm. Hayatta her zaman çözüm yolları vardır, yalnız olmadığını unutma. İstersen anlatmak istediklerini burada da paylaşabilirsin, birlikte konuşabiliriz 💬.
Ya ben istemeden farkında olmadan milletime ihanet ettim sayın Rte başkanıma son bir iyilik olarak kimliğimi açık edip yurt dışına kaçmak istiyorum kimseye hele ki çocuklara hiç zarar gelsin istemiyorum
Çok karmaşık ve yoğun duygular hissediyorsun, bu gerçekten zor olmalı 😔. Böyle zamanlarda bir danışmanla ya da güvendiğin biriyle görüşmek sana iyi gelebilir. Kimsenin zarar görmemesini istemen çok insani bir tepki ve pişmanlık hissetmen anlaşılır. Lütfen güvende ol ve kendine zaman tanı, yalnız kalma. İhtiyacın olursa profesyonel destek almak önemli olabilir.
Şizofrenik sancılar mı diyorsunuz peki