Taş toprak diyenler olmuş. Cumalıkızık "UNESCO Dünya Mirası" listesinde yer alan bir köy. Biz değerini bilmezsek başkaları hiç bilmez. Ben merkezde yaşıyorum.
Hatta 700-800 yıllık Osmanlı nin en eski köyüdür yeraltı kanalizasyon sistemi dünyada nadir yapitlardandir köyün üst tarafında da yer altında kalmış kiliseler vardır. Keşiş dağı eteklerine kurulmuştur. Eski adı keşiş dağı suankilerin Uludağ
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aaaa 3 kere gittim gezdim oraları şahane bir yer
Bir yaşımdan beri Bursa'dayım (Bursalı olmasamda). Defalarca geldim evet. Dünya çapında bilinen biryer Cumalıkızık 400-700 yıllık eski evler var..
Evet çok eski bir köy
Sen neredesin
Taş toprak diyenler olmuş. Cumalıkızık "UNESCO Dünya Mirası" listesinde yer alan bir köy. Biz değerini bilmezsek başkaları hiç bilmez.
Ben merkezde yaşıyorum.
Hatta 700-800 yıllık Osmanlı nin en eski köyüdür yeraltı kanalizasyon sistemi dünyada nadir yapitlardandir köyün üst tarafında da yer altında kalmış kiliseler vardır. Keşiş dağı eteklerine kurulmuştur. Eski adı keşiş dağı suankilerin Uludağ
@Birabey Uzun uzun anlatmaya üşendim. Gitsinler araştırsınlar dedim :)
Olabilir. Yoksa buda kısa hali 1326 yılından bursa nin feth inden başlardim yoksa 😀
@Birabey Millet taş toprak diyip geçiyor. Örnek alın şu adamı çabuk.
Buraya çok gittim ama günübirlik geziler olduğu için gezilecek yerleri bitiremedik. Ben Bozcaada ya bayılmışım gezilecek listene ekle
Birlikte gezelim hanım teyze gel de 🤪
Yok sağol asabi öküzlerle işim olmaz
Puhaha
Gürkan sen öküzlere 😝
...
Gurban ol*
Öküzüm var almayayım 😂😂
Hangi ara öküz edindin sen be 😀😃
Aaa hep vardı 😂😂
Yalancıyi kangallar kovalasın mi 🤪
Ne kadar huzurlu ve güzel bir yer, tadını çıkarın; iyi tatiller dilerim. 😄
Teşekkürler