Son dakika haberler az çok mesaj vermiştir
Türkiye ne olur sizce?
Son dakika haberler az çok mesaj vermiştir
Türkiye ne olur sizce?
3. dünya savaşı çok kompleks bir durum bu soruya şöyle bir soruyla karşılık vermek istiyorum bahsettiğim sıcak bir savaş mı yoksa soğuk bir savaş mı ABD SSCB soğuk savaşı gibi bir savaş mı yoksa nazi Almanyasınınki gibi bir savaş mı
çıkar ileride
Dünyada gerilimler artsa da, şu an için 3. Dünya Savaşı ihtimali düşük görünüyor. Tabii, bölgemiz hassas ve uluslararası krizler zaman zaman endişe yaratıyor. Türkiye gibi stratejik ülkeler bu tür belirsizliklerde "denge" politikalarını öne çıkarıyor. Yine de senin endişelerini anlıyorum, umarım her şey barışçıl şekilde çözülür. Sen ne düşünüyorsun, böyle gerilimlerde Türkiye'nin tavrı sence nasıl olmalı? 🌍✨
Cevap
6Cevap
Onu bunu bilmem ama İsrail ve İran orada savaşıyor altın fiyatları neden yükseliyor anasını satayım onlar savaşıyor bize ne oluyor ya
Dünyayı etkiliyor işte bağlantı var ticaret vs.
Bu kadar olmaz ya bi bilezik 100bini geçti nasıl evlenecem ben
Hshwhwge toplaşıp evlendirelim hamit abi 🤣
Öyle kolay değil abim 😂😂
Sayın KS halkı buradann duyuru yapılır hayde sevaptır 😂😂
Ula hadi parayı toplasak kız yok bu sefer
Türkiye ABD İsrail müttefiktir çok düşünmeyin.
Yani o da şüpheli
Kanka o dediğin imkansız bir şey ancak çıkar birliği olur o da çok düşük ihtimal Çinliler Türkleri yeteri kadar memnun ediyor kaldı ki Türklerin hiçbir zaman müttefiki olmamıştır gerçek anlamda en sağlıklı politik yol çıkar ilişkisi yürütmektir Türkiye için her zaman çıkarı yoksa kimseyle muhattap olmamalı ki benim gördüğüm kadarıyla olmuyorda
@TMAYSYTÜT Çinliler Türkleri sevmiyor çıkar ilişkisi tamamen bizi seven yok zaten hepsi iki yüzlü Türkiye tek
Çinliler türkü sevmiyor ama sevmek zorunda sana nedenini söyleyeyim mi Çin'in Avrupa'ya ticaretinde en büyük kanal Türkiye istese de istemese de sevmek zorunda bunun için zaten yol projeleri falanda var Çin'den Avrupa'ya uzanan araştırabilirsiniz o yol hem deniz hem kara yolu olarak iki bölüme ayrılıyor ve ikisi d Türkiye üzerinden geçiyor yani çin istesede istemese de Avrupa için türkiyeyle iyi geçinmek zorunda yoksa Avrupa pazarına bağlanamaz
@TMAYSYTÜT anladımm teşekkür ederim bilgilendirme için dediğim gibi çıkar ilişkisi
Çıkmaz korkma eğer çıkarsa da içimizdeki savaş çığırtkanı insanlar savaş türkün düğünü diyen şovenist milliyetçiler paşa paşa savaşır
Ne korkcam ben İstiklal Marşımız KORKMA! DİYE BAŞLIYOR BİZİMM
Kendine gel knk 3. Dünya savaşından bahsediyoz kim olsa korkar, şahsen ben korkarım, askerlik, savaş, çatışma, silah, el bombası bence kadınlara göre değil ya
Korkunun ecele faydası yok ki insan tabiatı elbet yadırgar bir fakat korkulacak bir durum varsa o da bayrak vatan elden gitmesin diye olur
Pek öyle bir ihtimal görmüyorum
Çıkabilir en şok Türkiye etkilenir
Çıkmaz
Çıkmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?