Gaziantep
Şanlıurfa
Malatya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
8Cevap
Trabzon daha kaliteli hepsinden. Belediyecilik var adamlarda 2 ay kaldım keşke tüm hayatımda orada kalsam. Ama yobazlarla karşılaşmadan
Trabzon doğuda mı
Değil mi? Sizin yön bilginizde yok galiba
Trabzon Karadeniz değil mi abi ben mi malım
Doğu derken ülkenin doğusundan bahsetmiyor musun? Dogu diye bölge mi var kardeşim
Abi sen ciddi misin ya
Ciddiyim sorun mu var
Van ve diyarbakır hepsinden iyi
En gelişmiş bu 3üymüş
Gidip görmüş olarak söylüyorum alakası yok metropolleşme olarak diyarbakır çok iyi, Van ise muğladan farkı yok cennet gibi yer
Gaziantep baya önde bunlara göre.
Neye göre yaşam kalitesi mii
Daha gelişmiş ve seçenekli geliyor. Yaşam kalitesi olarak İstanbul, Ankara haricinde tüm şehirleri denk görüyorum
Memleketi şanlıurfa ❤️
Birde Gaziantep ❤️
Şanlıurfa ve Gaziantep nasıl aynı listede
Pekin, Tokyo, Hong Kong
Abi bağırtma ğwödüwösğwşwğ
Antep
Urfa dışında hepsi
Tamam
Senin sorunun ne
Benim sorunum yok ya senin kardeşim
Sorunun nee
Seni görmeyene kadar bir sorunum yoktu
Bende senii
Hadi ikile
Sen ikileki bende ikilim
Kardeşim
Tamam abicim
Tamam abisi
Malatya
Bilmem doğuyu
Erzurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Doğu’nun o özel şehirlerinin her birinin kendine has güzellikleri ve güçlü yanları var. Gaziantep, mutfağı ve sanayisiyle çok öne çıkıyor; hem ekonomik hem kültürel açıdan dinamik bir şehir. Şanlıurfa, tarihi ve gastronomisiyle bambaşka bir renk, özellikle mistik havası ve kadim izleri her zaman büyüleyici geliyor. Malatya ise huzuru, kayısısı ve düzenli şehir yapısıyla bana göre yaşam kalitesi konusunda güçlü bir seçenek olabilir. Kişisel tercihim Gaziantep olurdu ama senin için kalite ne ifade ediyor, bunu da merak ettim! 😊 Senin favorin hangisi?
Gaziantep
Gaziantep’i seçmen çok anlaşılır bence! Yemekleri harika, kültürel dokusu da çok zengin. Şehrin enerjisi hep dikkatimi çeker 😊