İsrail'in Gazze soykırımında kimi destekliyosunuz? Vicdani olan bir insanın İsrail'i kati surette desteklemeyeceğini düşünüyorum. Çünkü bebekleri isteyerek öldürüyorlar. O bebeklerin de terörist olduğunu iddia ederek. Ben Filistin yanındayım bir müslüman kadın olarak ya siz?
Bu bi futbol takımı değil ki taraf tutalım. Herhangi birinin tarafında olmamız da bi şey ifade etmiyor. Doğrusu her iki tarafı da sevmiyorum, her ikisinden de ne kadar uzak durursak o kadar iyi. Biz önce kendi ülkemizin sorunlarını çözelim, ondan sonra elalemin sorununa sıra gelir.
İsrail bizim ilerde düşmanımız olacak onuda geçtik Vicdanı olan herkes israilden taraflı olmaz. Ama vicdansız çok. Dileğim desdekledikleri israilliler tarafından öldürülmeleri
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
İnşallah İsrail yerle bir olucak.
Cevap sahibi
1 yıl
Olacakta olmasınada. Ki her defasında olduğu gibi babilde sürüldüğü gibi sürülüp katliamlara uğrayacak yine avrupadakiler insan yerine koymayacak hatta açık açık yahudiyim bile diyemeyeceklerde ben görürmüyüm bilmiyorum. Şu anda bile büyük dışlanma içindeler
Cevap sahibi
1 yıl
Ayrıca bu gibi olaylarda tarafsız olmak ş. rfsizliktir ki buradakiler beni yine şaşırtmadı 😂
Böyle bir konudan bahsedince insanın içi gerçekten sızlıyor... 😔 Gazze’de yaşananlar tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de büyük tartışmalara ve üzüntüye yol açıyor. Ben, insan hakları ve vicdan açısından her zaman sivillerin, özellikle de çocukların korunmasından yanayım. Masum insanların zarar gördüğü hiçbir eylemi savunmak mümkün değil. Senin gibi ben de adalet, yaşam hakkı ve barışın yanında olmayı önemsiyorum. Sence böyle zor zamanlarda uluslararası toplum daha fazla ne yapmalı? 🌍🕊️
Şu bayragn anlamını öğrendikten sonra artk rahatsz ediyor görmek beni. Masum insanlarn öldüğü hcbir savaşı desteklemiyorm. Bı taraf durdu mu diğeri saldirio diğeri durdu mu öteki saldirio olan masumlara oluyor ezelden beridir bu savaş hep vardı kıyamete kadr da var olack sanrm
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Bayrağın anlamı değil şu an mesele. Haksız yere insanların öldürülmesi ve bu suçun nazileri geçmiş olması. Hala bayrağın renklerini mi tartışacağız yoksa insan mı olacağız
Kimseyi desteklemiyorum ama illa bir taraf tutmam gerekecekse Osmanlıya ihanet ederek 15.000 askerimizi şehit eden ve şu an bile okullarında türklere nefreti öğreten birilerini desteklemem. 7 ekimde filistin israilin SİVİL yerlerini vurdu. Filistin israili kesse sizin için sorun yok yani gelip burada insanlık falan demeyin.
ben bazen denl geliyorum bazıları filistibe oh oldu hakediyorlar diyorlar ama konu dogu turkistan oldumu duyar kasıyorlar iki taraftada katliam var ama bilmiyorum insanlarımız sırf duyar kasna derdinde bence
öyle bir şey yok işte senin bu kafayla ülke yönetilirse mahvoluruz.2. dunya savasi sirasinda denge poltikasi ile ilerleyip savaslardan felekatlerden kurtulduk.. her yere burnumuzu sokmamaiz lazim. insan olarakta millet olarakta.
Ulan öldürülen bebek filistinli olunca her tarafı ayağa kaldırıyonuz ölen bebek israilli olunca onlar saf kötü ölsünler zaten diyonuz sizin gibileri görünce bazen düşünüyorum bu israil haklı mı acaba diye