Merhaba israil filistin savaşı hakkında ne düşünüyorsunuz?
İsrail haklı
Filistin haklı
Tarafsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba israil filistin savaşı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Haklı bir yer yok Başta saldırıya göz yumdular şimdi de onu göstererek soykırım yapıyorlar. İki tarafta haksız
Savaşlar ordular arasında olur sivillere karşı yapılan soykırım olur
İkisininde Allah belasını versin ama filistinin daha çok versin.
Ben de tarafsızım ama filistin çok iyi sinsi mağdur rolü oynuyor ermenistanı desteklediler uygur türkleri için terör yakıştırması yaptılar pkk ya eğitim verdiler türk düşmanları aynı zamanda
Türklere yaptiklarini bi kenara at Illk başta 7 bin roket le havan atık diye sevinip kutlama yapıyorlardı 2 gün sonra mazlum rolü çekmeye başladilar
Savaşın nesini destekleyeyim tabii ki iki tarafın da bu saçmalığa bir an önce son vermesi gerektiğini düşünüyorum
Filistini destekliyorum.
Tarafsızım sadece masum sivillere üzülüyorum.
her zaman mazlum olan tarafı
İsrail yani
filistin.
🤣🤣🇦🇪💣💣
?
Filidtin bombam
hasta falansın galiba
Arap sevicisi isen çölüne git
ay şu tüm ezik insanların dilinde "arap sevicisisin, arabistana git" lafı da hiç düşmüyor.
ayrıca konudan alakasız bişey dicem bana özelden s*ting teklif eden eli seyinde gezen bazı kisileri takip ediyorsun ahahahah yazık ya arap düşmanı 😀
O beni takip edince bende nezaketen takip etim nerden biliyim
ahahaha nezaketen takip etmek nedir ya arap kıskancı sşdldjsjwldk
Çölüne dönecen birgun az kaldı oradada götüm açık gezersin boyle
ayyyhhhh evet açıp gezeceğim 😋😋😋
türklerin en sevdiği seyyy bu
açmayanı eleştiriyorlar yallah arabistana diyorlar yaa daha çok açıcam 😋
Filistin hakkında bildiklerini söyle
@sierravista
Gazzenin kumundan çok imiş meğer kalleşi nasil sırtından vurur insanı din kardeşi. Filistin traplusp grup yemen illeri hangisi kanım la sulamadim. Gezdim cepe cepe bütün çölleri Türke Türkten baska dost bulamadim
@hsewewdw abla haklısın araplarla biz türkler asla dost olamayız kuteybe denen alçak arap tohumu vardır bilirsin binlerce türk katletti bu arapların yaptığını çin bile bize yapmadı
Çinliler en a adam gibi savasiyordu ihanet ederek değil .
@hsewewdw onurlu ve mertçe savaşıyorlardı
ortada binlerce ölen masum çocuklar ve insanlar varken sizin gibilerin böyle saçma konuşması ne üzücü. elin gavurları bile filistine üzülüp destekliyor, siz anca taaa kaç yıl önce yaşanmış olan şeyleri ortaya döküyorsunuz. o dönemlerde yaşayan filistinliler şuanda savaşta ölen filistinliler değiller.
türk milletiymiş. türk milleti düzgün olsa her gün türk milletinin rezilliğini haberlerde sokaklarda görmezdik. işinize gelince türksünüz.
Bizim sivil halklara lafımız yok zaten lafımız filistin devletine ölenlere üzülmediğimizi nerden biliyorsun da konuşuyorsun
yukarıdaki şahıs savaşla dalga geçiyor da
Türkiye artık türkiye olmaktan çıktı Araplaştırılıyoruz yakında Suriyeliler ve afganlar ülkeyi bölmek isticekler Hatay zaten Suriyenin olmuş bile
yalnız ülkede sadece suriyeliler değil ruslar filan da var onların da sayısı çok fazla ama ülkede mülteci istemiyoruz diyen kişiler onlara sessiz kalıyor. şimdi kendi çıkarları için sessiz kalıyorlar ama yakında onlar da türklerin tepesine çıkar gerçi o zamanda bu sapıklar yine sessiz kalırlar
Telegram da çok yürek burkan kötü videolar var her iki milletinde zor durumda olan halkına içim yanıyor
ortada böyle bir savaş varken halen savaşla dalga geçip israili savunanlar var
@sierravista huzursuzluk ve terör estiren mültecilerden rahatsızım
tamam da işte bizim milletimiz geri kafalı olduğu için tüm suriyelileri rahatsız edici buluyor. suriyelilerin varlıkları bunları rahatsız ediyor
@sierravistat destekliyenlerin kötülüğünü gösterir
@sierravista abla onlar Türkçü ülkücü milliyetçilik edebiyatı sergiliyorlar ırkçılık yapıyorlar ırkçı değilim ben
Benim için 2 çeşit insan vardır: iyi ve kötü
Hepiniz cölünuze doneceksiniz
Ne mutlu Türküm diyene
istiklal marşında bile dinden bahsediliyorken senin gibi varlıkların türkiyeyi dinsizleştirmeye çalıştırması ne acınası ama
neyse zaten düşük hesaplı birisin senin neden ilgileniyorsam ahahah
@hsewewdw @sierravista lütfen saygı çerçevesinde tartışın birbirinizin kalbini kırmadan