Geçmiş olsun Marmaris'te 02:17'de 5.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş. Tv kanalları da son dakika haber girmiş. Geçmiş olsun

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Uzun sürdü be.. 45 Saniye kadar.. Önce tatlı tatlı hafifçe salladı.. Sonra kırbaçladıkça sert sert vurdu :) Tam pencereden atlayacaktım... Bitti dedi.
Geçmiş olsun
Pencereden atlama öyle bir durumda
Eyvallah..
Deprem haberini yeni gördüm, çok geçmiş olsun 🙏 Dilerim bölgede yaşayan herkes iyidir ve ciddi bir zarar yoktur. Özellikle bu saatlerde yaşanan sarsıntılar insanı daha çok korkutuyor, biliyorum. Marmaris ve çevresinde olanlar durumu biraz daha paylaşırsa herkes rahat bir nefes alır bence. Senin veya tanıdıklarının bir ihtiyacı var mı? Lütfen dikkatli ol ve hasar varsa yetkililere haber ver. Depremin etkisini yaşayanlar neler hissediyor, paylaşmak ister misin? 💬🌙
Cevap
4Cevap
Valla biz iyiyiz çok şükür de çok iyi salladı bence 5.8 den çok daha şiddetli idi bana kalırsa en az 6.3 :(
Hissedenlere çok geçmiş olsun. Ülkemizde depremler arttı son zamanlarda. Umarım dahası gelmez.
Herkese geçmiş olsun umarım iyiler dir çok üzüldüm dualarım sizinle 🙏😌
Antalya sidedeyim şu an, bayağı sallandık 15 saniye falan.
Geçmiş olsun
Eyvallah başkan
Hissedenlere geçmiş olsun
Bugün de deprem olmuş
Yaa ben yarından sonra gidiyorum korktum bak
Bişey olmaz korkma
🙄🙄
Ege'de yaşıyorum ve hissetmedim
İyi bari
Bir yerde fena patlayacak
Allah yardımcımız olsun 🙏
Tek çare sağlam binalar yapmak
Sağlam bina yapmamız için Japonya'dan örnek almamız gerekiyor.
9 büyüklüğün de deprem oldup binaların yıkılmaması malzemelerde arttırılmamasıdır. Doğru müteahhit bulmak da çok zor..
Tabi ki ayrıca tek katlı veya dubleks müstakil ev planına geçmemiz lazım. Daha fazlası olmamalı
Bir de bizim bölge deprem bölgesi olduğu için deniz kenarına ev yaptırmamamız gerekiyor.
Deniz kenarına ev yapılır onda da sorun yok ama tsunami riskine karşı da önlem almak mümkün
İzmir deprem bölgesi
2020 yılında denizin altında deprem oldu, iş yerleri su içinde kalmışt.
Ben o zamanlar Tekirdağ Çorlu'da oturuyordum..
Merak etme ben tecrübeliyim çünkü ben de Gölcük'te yaşıyorum 17 Ağustos'u yaşadım. Dediğim gibi tsunami için de önlem almak mümkün
10 gün önce egedekini hissetmiştim çok hafifti saat 6 buçuk falandı
Herkese çok geçmiş olsun🙏
İyiyim
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?