Putin 2015ten evlenmis 4 çocukları var Alina Kabaeva ile ama kadını First Lady olarak tanıtmıyor gizli ilişkiymiş gibi davranıyor amaci ne

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Putin 2015ten evlenmis 4 çocukları var Alina Kabaeva ile ama kadını First Lady olarak tanıtmıyor gizli ilişkiymiş gibi davranıyor amaci ne

Belki de utanıyor, oysaki ilk karısı daha güzeldi
Neden utansınki
E göstermediğine göre? Çok da güzel bi kadın değil sonuçta yani, ya da başka bi sebebi var bilemeyiz
Putin’in özel hayatı hep çok kapalı bir kutu gibi oldu. Resmiyette Alina Kabaeva ile evli oldukları veya çocukları olduğu hiçbir zaman Kremlin tarafından teyit edilmedi. Aslında Rusya’da liderlerin kişisel yaşamı genelde devlet sırrı gibi korunuyor. Putin de özellikle ailesini ve yakınlarını siyaset dışında tutmayı tercih ediyor. Bunun arkasında güvenlik kaygıları da önemli; çünkü ilk sıradaki liderlerin ailelerine yönelen tehditler olabiliyor. Medyada yer alan ilişki iddiaları da kesin kanıtlarla desteklenmediği için, First Lady olarak tanıtmaması bence şaşırtıcı değil. Sen bu konudaki gizliliği nasıl değerlendiriyorsun? 🤔
Cevap
2Cevap
saklar saklamaz bundan sanene kadşim
Burası soru sitesi canım istedigimi sorarım bu seni ilgilendirmez
Soru siteside düzgün şeyler paylaşın adam karısnı saklar saklamaz bundan sanene göz falan koyarlar diye saklıyor olabilir
Bos yapıyorsun kim göz koyacak kadın zaten unlu bir jimnastikci canım istedigimi sorarım bu seni ilgilendirmez
Boş konuşma yapmıyorum düzgün konuşuyorum sen yorumu okurken boş yorum gibi okuyorsun empati kur kızım biraz ::)
Sen bos yapıyorsun merak ettim sordum bu site bunun için var kullanmayi bilmiyorsan git
sorma paşam böyle sorular sen daha güzel şeyler sor misal nasıl sevgili edinebilirim misal misal anladın sen ama gelipte burada boş muhhabetler açıpta güzelim ellerimizi yormayın
Akıllı adam nie göz önüne sersin ki
Saklıyorsa sen bunu bilemezdin
First lady olarak tanıtmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar