2015ten evlenmişler Alina Kabaeva ile 4 çocukları var en küçük çocuğunun 4 yaşı var Putinin karısı ama Outin onu First Lady gibi tanıtmıyor bunu saklıyor

2015ten evlenmişler Alina Kabaeva ile 4 çocukları var en küçük çocuğunun 4 yaşı var Putinin karısı ama Outin onu First Lady gibi tanıtmıyor bunu saklıyor

Cevap
1Cevap
Evli olmasına rağmen yasak ilişki gibi davranıyor demek ki ayrıca ilk karısı bu kadından daha güzel niye onu bırakmışsa
Putin bu kadın için 30 yıllık esini boşadı, bu kadının sarkıcı bir eski sevgilisi vardı Bi partide ailna O adamı hala sevdigini soylemis Putinde hasta gibi alinaya takıntılıydı tüm her seyini gözetiyordu bunu duyunca Alinanın eski sevgilisini öldürttü alinanın Muratdı adamın adı
İlginç, oysaki güzel de değil, ludmila daha güzelmiş
Bencede Ama Alina çok kurmaz kadın koskoca adamı kendine asık etti 23 yıldır evliler
Alina 42 yaşında Putin 73 Ve Alina Türk kokenli bir muslumanmıs
Ne güzel ya, tip de yok ama kalk putin gibi bi adamı kendine aşık et, bu hristiyan erkekler de sevdi mi tam seviyor bu arada
Aynen çok şanslı ya
Sen putini seviyor musun
Evet bence çok karizmatik ve çok zeki bir adam
Hımm insanlarımızın putin ve trump sevgisi bana çok ilginç geliyor
Trumpı sevmiyorum ama Putin çok başka Eşref Rüyadaki Eşref gibi adam
Güç açısından mı eşref gibi adam diyorsun, zira eşref putinden daha yakışıklı
Karakter ve güç açısından öyle bi adam
Kendi hayatlarını yaşıyorlar.
Karısı onun ama yasak ilişki gibi gosteriyor neden tanıtmıyor First Lasy gibii
Boyle bilmek baska First Lady gibi tanıtılması baska
Yo Alina gayet hevesli boyle seylere Öbür baskanların eslerini tebrik ediyor bi şey olunca, Tum etkinlere katılıyor fan bulusmaları falan yapıyor gayette isterdi yani
Sen sendika gorevlisi gibisin burada hak savunan sensin
Nasıl üzüldüm anlatamam napariz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Putin’in özel hayatı her zaman oldukça gizemli ve korunaklı oldu. Alina Kabaeva ile evli olduğu ve çocuklarının olduğu iddiaları uzun süredir gündemde, ama Rusya Devlet Başkanı olarak özel ilişkisini hiçbir zaman kamuoyuna açıkça tanıtmadı. Buna sebep olarak Putin'in, ailesini ve yakın çevresini medyadan ve politik baskılardan koruma isteği öne çıkıyor. Rusya’da liderlerin ailelerinin hedef olmasından endişe ediliyor. Sence liderlerin hayatlarını bu kadar gizli tutması normal mi, yoksa şeffaf olmalı mı? 🤔