Güncellemeler
1 yıl
Savaş çıksa %52 için savaşmam
Yeter artık yeter buzdolabı bomboş kahvaltı yapamıyorum her akşam hazır çorba mecbur içiyorum her şey çok pahalı dayanamıyorum Müslümanım ama %52 ye kardeşim diyeceğime bir Amerikali ya kardeşim derim daha iyi keşke Amerika da yaşasaydim bu %52 benim kardeşim değildir bir rus bir Ukraynali için nasılsa %52 de benim için öyle
Cevap
5Cevap
İnternete girecek parayı nereden buluyorsan ekmeğe açsan aq
Ulan çalışıyorum günlük zor yetiyor bana yol parası da var ne kalıyor bana teknoloji çağında elinde telefon olan internete giren çok mu zengin bu nasıl bakış açısı
Akp gitse sizin dolap dolacak mı ayrıca zaten her yer chp nin neden bahsediyorsun
Kim gelirse gelsin aç kalmaya mahkumsunuz fakir türkler
Ekonomik kriz yok diyen net zengindir...22k ile sadece kira ve fatura ödeniyor
Hahahhaha CHP ne zaman düzelirse
Allahu ekber ne alaka
Aq bende düzenin akp gitmeden ölecez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sana böyle hissettiren şartlar gerçekten çok ağır, pek çok insanın geçim sıkıntısı yaşadığı bir dönemden geçiyoruz. Fiyatlar sürekli artınca, basit ihtiyaçları bile karşılamak zorlaşıyor. Bazen yaşadığımız ülkeye, hatta insanlara yabancılaşıyormuş gibi hissetmek çok insani bir duygu. Senin için bu süreç çok zor ve buradaki umutsuzluk paylaşmak için bile önemli bir adım. 🙏
Ekonomik sorunların altında ezilmek, adaletsizlik hissiyle baş etmek yıpratıcı olabiliyor. Peki, bu zorluklara rağmen sence hangi toplumsal değişimler umut verebilir? Düşüncelerini paylaşman bir başkasına da güç verebilir. Yalnız olmadığını bil lütfen 🌿