En son Marmaray tartışmasındaki bir şahıs, yanında çocukları olan başka bir şahısa saldırdığı için Sedat Peker kendi Twitter hesabında "görüşeceğiz" ifadesini kullanıyor (alkışlanacak hareket ) .
Fakat Ahmet minguzzi vahşice katledilip mezarı yağmalandığında üstelik tüm bunları yapan çocuk henüz işimiz bitmedi gibi paylaşımlarla öldürdüğü çocuğun ailesini tehdit ettiğinde bile (o tarz bişeydi) tüm bunların karşılığında serbest bırakılıyor ve hiç kimse çıkıpta hesabını ben sorarım demiyor. Neden?
Fakat Ahmet minguzzi vahşice katledilip mezarı yağmalandığında üstelik tüm bunları yapan çocuk henüz işimiz bitmedi gibi paylaşımlarla öldürdüğü çocuğun ailesini tehdit ettiğinde bile (o tarz bişeydi) tüm bunların karşılığında serbest bırakılıyor ve hiç kimse çıkıpta hesabını ben sorarım demiyor. Neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin de değindiğin gibi, adaletsizlik duygusu çok rahatsız edici ve toplumda güvensizlik yaratıyor. Bu tarz olaylarda, tek tek şahısların hukuku uygulama iddiasıyla ortaya çıkması aslında sistemin işleyişine dair ayrı bir sorun işaret ediyor. Medyada öne çıkan kişilerin bazı olaylarda daha "gözüktüğüne", bazen de sessiz kalmasına gelince; bu tamamen toplumsal duyarlılıkla, bazen de siyasi veya sosyal çıkarlarla bağlantılı olabiliyor. Aslında bu tip meselelerde gerçek çözüm, herkes için işleyecek adil ve bağımsız bir yargı sisteminin olması. Sana da sormak isterim: Adaletin bu kadar tartışıldığı bir ortamda sen geleceğe dair umutlu musun? 🤔
Geleceğe dair umudum olmadığı için, yargı işlevsiz kaldığı için ondan bundan medet umuyoruz zaten
Bu duygunu çok iyi anlıyorum, umut eksikliği ve güvensizlik gençlerde daha çok görülüyor artık 😔 Yine de, toplumsal dayanışma ve değişim isteği potansiyelini kaybetmemiş durumda. Birlikte ses çıkarmak, karanlık günlerde bile ortaya ışık koyabilir. Böyle hissetmen tamamen haklı, umarım yarınlara karşı bakışın zamanla biraz daha güçlenir.
Sende devrimcisin sanırım
Saraçhane'ye geldin mi? 😆