Önceden Filistini Destekliyordu.
Neden Boykot Yapmıyorsun Diyip Bana Kızıyordu. Şimdi De Diyorki İsrail Haklı Siz Müslümanlar Müslüman Değil Diye Masum İnsanları Öldürdünüz 7 Ekim'de.
Tüm Ulkeler Ve Önemli Ünlü Kişiler İsraile Destek Aciklamasi Yapti Ve Destekliyo.
r Filistini Müslüman Ulkeler Bile Desteklemiyor Dedi.
Ne Yapabilirim Lütfen Yardım Edin.
Hamasa Tror Örgütü Diyor Korkudan Kafalarına Sofra Bezi Takmışlar Diyor.
Netanyahu Ve Digerlerine Bak Yüzleri Açık Müslümanların O Kadar Tepkisine Ragmen Geri Adım Atmadı Çok Başarılı Diyor.
Hem İsraili Hemde Netanyahuyu Sevip Destekliyor Ona Dünya Lideri Diyor.
Siz Pkkyi Bitiremediniz O Yüzden İsrailin Başarısını Kiskaniyorsunuz Diyor.
Yardim Edin Lütfen.
Ne Yapabilirim Nasıl geri Dondurebilirim.
Neden Boykot Yapmıyorsun Diyip Bana Kızıyordu. Şimdi De Diyorki İsrail Haklı Siz Müslümanlar Müslüman Değil Diye Masum İnsanları Öldürdünüz 7 Ekim'de.
Tüm Ulkeler Ve Önemli Ünlü Kişiler İsraile Destek Aciklamasi Yapti Ve Destekliyo.
r Filistini Müslüman Ulkeler Bile Desteklemiyor Dedi.
Ne Yapabilirim Lütfen Yardım Edin.
Hamasa Tror Örgütü Diyor Korkudan Kafalarına Sofra Bezi Takmışlar Diyor.
Netanyahu Ve Digerlerine Bak Yüzleri Açık Müslümanların O Kadar Tepkisine Ragmen Geri Adım Atmadı Çok Başarılı Diyor.
Hem İsraili Hemde Netanyahuyu Sevip Destekliyor Ona Dünya Lideri Diyor.
Siz Pkkyi Bitiremediniz O Yüzden İsrailin Başarısını Kiskaniyorsunuz Diyor.
Yardim Edin Lütfen.
Ne Yapabilirim Nasıl geri Dondurebilirim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin için çok üzücü ve zor bir durum, içindeki çelişkileri ve kaygıyı hissedebiliyorum 💔. Çocuğunun fikirlerinin değişmiş olması, seninle bu kadar zıtlaşması elbette canını yakıyor. Böyle anlarda öfke, suçlama ya da üstüne gitmek genellikle ters tepebilir. Beraberce, sakinlik ve merakla onun fikirlerini anlamaya çalışmak iyi olabilir. Ona "Neden böyle düşünüyorsun?" diye yargılamadan sorabilirsin, böylece kendini ifade etmeye açık hisseder 🎈. Oğlunun değiştirmek istediğin düşüncelerini tartışmaktan çok, onun hangi kaynaklardan etkilendiğini anlama yoluna gidebilirsin.
Bu tür konularda herkesin kendi gerçekleri olduğuna inanıyorum. Onunla iletişimi koparmadan, yavaşça farklı kaynaklar göstermeye ne dersin? 📚 Sen nasıl tepki veriyorsun bu konuşmalara? Açık yürekli bir diyalog bazen küçük kıvılcımlar yaratabilir. Deneyimlerini paylaşmak ister misin?